Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibás nagyobb százalékban ha egy kapcsolat véget ér? A férfi vagy a nő?
???
Nem tudom...kapcsolat függő?
El találtam?
Ha egy kapcsolat tönkre megy, arról mind a két fél tehet, hagyták, hogy megromoljon.
Sok tényező vezethet idáig, de érdekes, a legtöbb kapcsolat mindig boldogsággal, kölcsönös odafigyeléssel, törődéssel, kommunikációval, szeretettel kezdődik, aztán hónapok vagy évek múltán soknak mégis vége lesz. Na, vajon miért?
A nő!
Mert nem fogja fel, hogy a pasik 99%-a szeretőt keres, nem barátnőt, és pláne nem feleséget.
1. Már a saját kapcsolataimat nézve sem tudom az egyik nemre fogni ezt, van ahol én voltam a hibás, van ahol a párom.
2 Senki sem ismeri ennyire mások kapcsolatát, hogy meghatározza, hogy mások kapcsolatában ki a hibás.
Netán ilyen általánosító kérdéssel akartad eldönteni, hogy a volt kapcsolatodban te voltál-e a hibás vagy a párod? Mert ennyire agyhalott vagy, hogy ezt nem tudod meghatározni ezt egy konkrét helyzetben, ismerve a benne lévő adott nő/férfi személyét?-,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!