Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki a hibás nagyobb százalékban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a hibás nagyobb százalékban ha egy kapcsolat véget ér? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyanús, hogy az emberek különbözőek?
2019. ápr. 19. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

???

Nem tudom...kapcsolat függő?

El találtam?

2019. ápr. 19. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kapcsolat tönkre megy, arról mind a két fél tehet, hagyták, hogy megromoljon.

Sok tényező vezethet idáig, de érdekes, a legtöbb kapcsolat mindig boldogsággal, kölcsönös odafigyeléssel, törődéssel, kommunikációval, szeretettel kezdődik, aztán hónapok vagy évek múltán soknak mégis vége lesz. Na, vajon miért?

2019. ápr. 19. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
8%

A nő!

Mert nem fogja fel, hogy a pasik 99%-a szeretőt keres, nem barátnőt, és pláne nem feleséget.

2019. ápr. 19. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Szóval akkor egyik vagy másik nemet lehet hibáztatni egy tönkrement kapcsolatért? És konkrétan mit jelent az, hogy "hibás"? Mindig kell hibást keresni? Olyan nem létezhet, hogy egyszerűen csak rájön két ember, hogy nem illenek össze? És hibásnak tekinthetjük-e azt, aki mondjuk "kiszeret" a másikból, vagy azt, aki mondjuk pluszmunkát vállal, hogy eltarthassa a családját, miközben éppenséggel rámegy a családi élete? Minden kapcsolat más és más, ahogyan az egyes emberek is különbözőek. Általánosítani ezen a téren sem lehet, a kérdés ilyen jellegű feltevése pedig kicsit olyan, mintha szándékosan provokatív vagy gyűlöletkeltő lenne a nemekkel szemben.
2019. ápr. 19. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy nem hiba, ha végetér egy kapcsolat.
2019. ápr. 19. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

1. Már a saját kapcsolataimat nézve sem tudom az egyik nemre fogni ezt, van ahol én voltam a hibás, van ahol a párom.

2 Senki sem ismeri ennyire mások kapcsolatát, hogy meghatározza, hogy mások kapcsolatában ki a hibás.

Netán ilyen általánosító kérdéssel akartad eldönteni, hogy a volt kapcsolatodban te voltál-e a hibás vagy a párod? Mert ennyire agyhalott vagy, hogy ezt nem tudod meghatározni ezt egy konkrét helyzetben, ismerve a benne lévő adott nő/férfi személyét?-,-

2019. ápr. 19. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom ki a "hibás" de többségében a nők szakitanak.
2019. ápr. 20. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megkockáztatom mindkét félnek valamilyen szerepe abban hogy véget ér egy kapcsolat.
2019. ápr. 20. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!