Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sikeres férfiak többségének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikeres férfiak többségének miért nem nyílik ki a bicskája a zsebében, amikor nincs matche online?

Figyelt kérdés

Tegnap 1 match se jött.

Ha mindenkinek olyan személyisége lenne, mint nekem, már autókat gyújtogatnánk az utcán.

2022. jan. 31. 16:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

"sikeres férfival"

Azt esetleg megírod, hogy neked mi a sikeres, mert ezek szerint egy jól menő ügyvédi praxist vivő illetve egy magánkórházban plasztikai sebész főorvos nem az. De akkor mi?

2022. jan. 31. 18:19
 22/32 anonim ***** válasza:
#22-es vagyok, elnézést, #21-es játékosnak címeztem természetesen a kérdést.
2022. jan. 31. 18:24
 23/32 anonim ***** válasza:
82%

Sikeres:

A teljesseg igénye nélkül:

Rendben van önmagával és a vilaggal. Képes egyedül megoldania a problémáit! Nem másokat hibáztat a sajat kudarcai miatt. Képes elismerni, ha hibázott

2022. jan. 31. 18:26
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy sikeres te lúzer. Magadnak is hazudsz ?
2022. jan. 31. 18:46
 25/32 A kérdező kommentje:
25: Végül is nem. Az a sikeres, aki matchel és utána szexel.
2022. jan. 31. 19:13
 26/32 anonim ***** válasza:
73%
Hát, ha olyan barátságosan nézel ki az online profilodban, mint amennyire barátságosan írsz itt, akkor nem csodálom, hogy kevés nőnek fűlik hozzád a foga. Továbbá kevés nő pályázik arra, hogy skalp legyen, hanem olyan szexpartnerre, akivel jónak ígérkezik a szex.
2022. jan. 31. 19:17
 27/32 anonim ***** válasza:

17:

Hanem Gyakorin!☺️

2022. jan. 31. 19:29
 28/32 anonim ***** válasza:

27

Pontosan 😇

2022. jan. 31. 19:46
 29/32 anonim ***** válasza:

17 vagyok. Látod nekem meg itt nem jutna eszembe irogatni bárkinek. Nem is tettem, nem is fogom. Mondjuk ebben valószínűleg közrejátszik az is, hogy régesrég, nem itt de egy hasonló internetes felállásban, rámakadt egy (akkor) 40-es ronda elvált 2 gyerekes nő és akármilyen szinten aláztam csak "jött és jött", keresett minden áldott nap (nem vagyok büszke egyébként eme cselekedetemre).

Az előbb említett "internetes felállás" vonatkozásában pedig végül így vagy úgy, de láttam az oda irogató emberek képeit és ronda volt az összes, én is, fiúk is, lányok is. Nincsenek csodák.

Te/ti biztos a világ legszebb kisasszonyai vagytok nem mondom. Mondjuk nem is írtatok nekem :).

2022. jan. 31. 20:05
 30/32 A kérdező kommentje:

"Amilyen frusztrált és ideges lehetsz, nem csoda, ha menekülnek előled a nők, az egyik legnagyobb intőjel"

Tinderen képek alapján ez nem derül ki.

2022. jan. 31. 20:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!