Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikeres férfiak többségének miért nem nyílik ki a bicskája a zsebében, amikor nincs matche online?
Figyelt kérdés
Tegnap 1 match se jött.
Ha mindenkinek olyan személyisége lenne, mint nekem, már autókat gyújtogatnánk az utcán.
2022. jan. 31. 16:49
1/32 anonim válasza:
Egy sikeres férfi nem az online térben él és nem a matchek számával méri a saját értékét. A fentebb írtak alapján te elég messze állsz a sikerestől.
2/32 anonim válasza:
"sikeres férfiak"
Mondjuk elaborálhatnád egy picit ezt. Én ronda vagyok de amúgy karrieremben egész sikeres és elég jól is keresek. Mégsincs match (mert nem a pénz számít).
3/32 A kérdező kommentje:
2: leírtad, hogy mi a gond nálam.
2022. jan. 31. 16:54
4/32 A kérdező kommentje:
1: 2022 van. Az online a való élet.
2022. jan. 31. 16:55
5/32 anonim válasza:
A francokat az online a való élet.
6/32 anonim válasza:
Talán kötelező veled meccselni? vagy mi van? Ne röhögtess már!
7/32 anonim válasza:
"az online a való élet" Édes jó isten! Már értem, hogy neked meg a hozzád hasonló gyökereknek miért nincs nője.
8/32 anonim válasza:
Talán átjön a stílusod és ezért kerülnek.
9/32 A kérdező kommentje:
8: Menjek gügyögni a társajátékklubba, vagy mire gondolsz?
2022. jan. 31. 17:00
10/32 anonim válasza:
Azt mond már meg kérlek hogy szexelni is online fogsz? Csak mert hát ugye, az a való élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!