Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan hol lehet ismerkedni ???
Munkahelyen,templomban,boltban és egyéb helyeken sem lehet nyíltan szemtől szemben mint régen.
Jó nem vagyok egy 10/10es férfi de meg az internetes online oldalakon sem megy mert tényleg nem vagyok jóképű! És nem az igazi írásban sem. Főleg ha csak képen láttam eddig a csajt.
Szóval így hogyan ismerkedjek és hol?
23/F
17-es ez neked segített ?
Valóban megdobja ha önbizalmat a rossz lányokról egy két nő ?
"Munkahelyen,templomban,boltban és egyéb helyeken sem lehet nyíltan szemtől szemben mint régen."
Én pont ugyanezt látom. Régen sokkal jobb volt a helyzet, a lányok konkrétan várták, hogy odamenjek hozzájuk. Ma már nincs ez. Oké, a templomot nem próbáltam.
"Jó nem vagyok egy 10/10es férfi de meg az internetes online oldalakon sem megy mert tényleg nem vagyok jóképű":
Én elég jóképű voltam ahhoz, hogy 2018 -ban eljussak a randiig, 2021 -ben pedig volt 1db szórakozóhelyi csókom is, ahol a lány nyomult rám. Ennek ellenére ma 2022 -ben csak a legalja matchel online és velük sem jutok sehova. Nincs más magyarázat, minthogy megváltozott a világ.
"Szóval így hogyan ismerkedjek és hol?":
Ezen a ponton én nem tudok választ adni erre. Nekem személyesen nem maradt semmi. Ennek hatására végül én is az incel/blackpill contenteknél kötöttem ki, amikről tudok 2014 óta (Eliot Rodger 444 cikk), de egész idáig szándékosan távol tartottam magam ezektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!