Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan hol lehet ismerkedni ???

Figyelt kérdés

Munkahelyen,templomban,boltban és egyéb helyeken sem lehet nyíltan szemtől szemben mint régen.

Jó nem vagyok egy 10/10es férfi de meg az internetes online oldalakon sem megy mert tényleg nem vagyok jóképű! És nem az igazi írásban sem. Főleg ha csak képen láttam eddig a csajt.

Szóval így hogyan ismerkedjek és hol?

23/F

2022. jan. 30. 19:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Most komolyan, szó szerint akárhol, ahol más emberek is vannak.
2022. jan. 30. 19:13
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
Te régebben tényleg templomban ismerkedtél? :D
2022. jan. 30. 19:14
 3/25 A kérdező kommentje:

Próbáltam,esélytelen.

Vagy csak nálam alakul ki nehezen a szimpátia vagy nem értem!

Évek óta nincs barátnőm se komoly kapcsolatom sem pedig szex kapcsolatom és nagyon de nagyon hiányzik már egy kapcsolat!

2022. jan. 30. 19:15
 4/25 A kérdező kommentje:
Igen,volt rá példa de nem tartott sokáig :D
2022. jan. 30. 19:15
 5/25 anonim ***** válasza:
57%
Egyetem, kolesz, könyvtár?! :,D
2022. jan. 30. 19:16
 6/25 anonim ***** válasza:

rosszlányokon lehet pénzért ismerkedni, Nagyon faxa csajok közül válogathatsz,,,,csak lóvé legyen ...

Viccet félretéve,,,nem tudom, hol lehet ismerkedni olyan pasiknak és csajoknak, akik küzdenek különböző fusztrációkkal. Valóban nehéz egy csúnyácska csajnak, vagy pasinak ismerkednie, de ez mindig is így volt :D Ez a természetes szelektáció.

2022. jan. 30. 19:17
 7/25 A kérdező kommentje:

Könyvtárba már senki nem jár :D

Koleszban nincs lehetőségem mivel nem vagyok “sulis”

Egyetem szinten kilőve teljes mértékben.

2022. jan. 30. 19:17
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Nekem templomi közegben voltak jelentkezők. Nem is egy!

Már-már majdnem férjhez is mentem - csak azért nem, mert édesanyám haldoklása minden idegszálamat lekötötte akkoriban.

De most mintha beérne mégis az egyik kapcsolatom. Hát majd emglátjuk...

2022. jan. 30. 19:18
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Tinder. Bárhol. Szó szerint bárhol. Minél jobban nézel ki annál több és jobb nő lesz hajlandó leállni veled. Minél rondább vagy annál kevesebb. Válasz a saját szinted -1-ről csajokat, nagyon könnyű dolgod lesz. Ők azt hiszik megfogták az isten lábát, neked meg semmi gondod nem lesz velük. Okos faszik így csinálják. Én nem, de az okosak igen.
 10/25 anonim ***** válasza:
57%

23 évesen, mint régen? :)

Nem is olyan régen még gyerek voltál. Ott azért máshogy mennek a dolgok :D

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!