Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Komolyan érdemes itt ismerkedni?
Pasikkal folytatott privát beszélgetésekben többször előkerült, hogy itt a GYK-n több sikerük van ismerkedéskor mint bármelyik társkeresőn. Ezt én baromira furcsálom, de többen is mondták. Állítólag egy közösségi oldal (végül is ez is az) teljesen jó ilyenre, és függetlenül attól, hogy a nők többnyire nem ismerkedni jönnek ide, sokan nem zárkóznak el tőle. Megfelelő szimpátia eserén pedig könnyen összejön a dolog.
Nők véleménye és tapasztalata érdekel!!!
20L
Nőként minden internetes társkereső oldalon könnyű párt találni a napi 100 nektek levelet író pasiból...
Pasiként meg szinte lehetetlen nőt találni, mert addig érdekli csak a pasi, amíg nincs jobb... Aztán, ha talál jobbat, eltűnik...
Ha kifejezetten jóképű a pasas és pénzes is, akkor van esélye nőt találni!
Ha szimplán átlagos a pasas, akkor cseszheti...
Aki bármilyen céllal szeretne beszélgetni, ismerkedni, annak ez is egy lehetőség, egy esély.
Egy kérdés/komment kapcsán adódik is téma indításnak.
Itt is oly vegyes az emberek összetétele, mint akár az utcán.
Volt szerencsém több értékes embert is megismernem az oldalon.
"Volt szerencsém több értékes embert is megismernem az oldalon"
Aztán ghostingoltál..
5. Továbbra is érvényes, hogy nem kéne általánosítani!
Többel tartom a mai napig a kapcsolatot, akivel meg nem, ott megbeszéltük, vagy ők koptak el.
4.
Régebben lehetett, de pár éve már elindult az oldal a lejtőn és szinte csak trollok vannak. Vagy a trollok lettek annyira kifinomultak, hogy akár komolyabb beszélgetés is kialakul, aztán valahogy nemhogy személyes találkozóra, de sokszor képcserére vagy máshova való áttérésre sem kerül sor.
Vagy kaptam már úgy Facebook kontaktot, hogy nem volt képe kint és minden le volt korlátozva, aztán ott is hosszas ismerkedés, "ne siessük el, ismerkedjünk még" fékezések, majd ghosting.
A ghosting-jelenségben amúgy az a legérdekesebb, hogy semmi logikája nincs. Persze minden ilyen eset egyedi, de ami az én esetemben előfordult, hogy elkezdtem kutatni, hogy mi lehet a hiba, mi lehet az oka, rengetegszer végigolvastam a teljes beszélgetésfolyamot, sokszor más embereknek, akár szakembereknek is megmutattam és mindannyian arra a következtetésre jutottunk, hogy bár voltak olyan esetek (mint mondtam, minden eset egyedi), amikor olyasmi miatt történtek a dolgok, mint mamahotel, anyagi helyzet vagy szimplán érdeklődési kör eltérések (és nem azonnal, mert még arra is figyelt a másik, hogy a gyanú árnyéka se vetüljön rá), de olyan is, amikor látszólag semmi oka nem volt. Mivel programozó és white hat hacker vagyok, sok esetben kinyomoztam az illetőt és ilyenkor előfordultak olyan esetek, mint exekkel való békülés, exek gyászolása, valami testi hiba vagy egyéb szégyenérzet (szüzesség, fétis, ribis múlt, stb.) miatti túlzott szorongás, amit nem mert említeni, vagy épp fordítva: mivel említette, ezért amiatti szorongás, hogy ennek tudatában legyen meg az első randi.
Végül egy ehhez kapcsolódó tendencia, ami némileg összefügg a ghosting terjedésével, ez pedig az, hogy egyre több ember csak virtuálisan szeretné tartani a másikkal a kapcsolatot. Emiatt a még néhány évvel ezelőtti rövid, de TÖMÖR ismerkedés utáni személyes találkozót egy nagyon hosszú folyamat előzi meg, akár videochattel meg telefonbeszélgetésekkel (hiszen ingyenes meg korlátlan csomagok vannak), ami alatt még az előtt kiábrándulhat belőled a másik, hogy sor került volna valaha személyes találkozóra.
Vagy épp az ellenkezője, amikor úgy születnek kapcsolatok, hogy hónapokig(!!!) virtuálisan tartják egymással a kapcsolatot, aztán már úgy hivatkoznak egymásra, hogy "szerelmem" meg a kapcsolati státuszukban egymást szerepeltetik, miközben még egyszer nem látták egymást vagy akár ismerik egymást, mert évfolyamtársak voltak vagy szomszédok, de párkapcsolati minőségben egyszer sem találkoztak és már olyan szintű szerelmet éreznek, hogy akár videochaten lefolytatnának egy házassági ceremóniát, ha lenne olyan pap, aki elvállalja.
Szóval emiatt a jelenség miatt is nehéz, mert aki személyesen akar találkozni, az (főleg ha férfi) már eleve gyanús, hiszen "biztos csak dugni akar" vagy "rossz szándékai lehetnek, hiszen máskülönben hosszasan taglalná, hogy ő nem sorozatgyilkos, hiszen olyan még nem fordult elő a világon, hogy pont a sorozatgyilkos volt képes hónapokig(!!!) ismerkedni meg flörtölni, az átlagmelós meg örült, hogy él és a háta közepére nem kívánta a virtuális okádékot olyan emberekkel, akikkel lehet, hogy élőben nem is lesznek egymásnak szimpatikusak és legalább egy rövid találkozáson dönthessék már el, hogy akarnak-e egymástól valamit a jövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!