Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan hol lehet ismerkedni ???

Figyelt kérdés

Munkahelyen,templomban,boltban és egyéb helyeken sem lehet nyíltan szemtől szemben mint régen.

Jó nem vagyok egy 10/10es férfi de meg az internetes online oldalakon sem megy mert tényleg nem vagyok jóképű! És nem az igazi írásban sem. Főleg ha csak képen láttam eddig a csajt.

Szóval így hogyan ismerkedjek és hol?

23/F

2022. jan. 30. 19:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
Na, a napi "Hun ismerkegyek, nincs nőm?" sipítozós fürdős K.
2022. jan. 30. 19:18
 12/25 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni. Ott mindenképp megismersz új embereket legyen az szinte bármilyen sport és jobban is fogsz kinézni. Két legyet egy csapásra.
2022. jan. 30. 19:19
 13/25 anonim ***** válasza:
*válassz természetesen, elnézést az elgépelésért
2022. jan. 30. 19:20
 14/25 anonim ***** válasza:
59%

Soha az életben ennyi lehetőség nem volt ismerkedni, mint ma. Ha társasági ember vagy, és vannak barátaid:

Bulik, koncertek, munkahely, házibuli, ismerősökön keresztül bárhogy.

Ha szívesen mész társaságba, de nincsenek barátaid vagy messze vannak vagy bármi:

Van egy rakat tematikus Facebook csoport, ahol lehet mindenféle hobbi kapcsán ismerkedni, túratársakat keresni, stb. Fővárosaik meg nagyvárosiak előnyben, de rendeznek társasjátékesteket is pl, ahova mehetsz tök egyedül is.

Ha nem szívesen mész társaságba:

szintén tele a net tematikus csoportokkal, ahol ismerkedhetsz, beszélgethetsz mindenféle emberekkel.

Nyilván ezek nem olyan lehetőségek, amik azonnali sikerrel kecsegtetnek, meg idő kell hozzá, meg más emberi kapcsolatokat is kiépíteni, nem elég hozzá odamenni egy vadidegenhez vagy jobbra húzni egy képet a tinderen. De valószínűleg neked amúgy sem ártana szociális skilleket is elsajátítani, amiből szintúgy profitálhatsz.

2022. jan. 30. 19:20
 15/25 A kérdező kommentje:

Eszembe volt nekem is a rosszlányok :D majd ki kell próbálnom.

Nem tudom pontosan miért de nem tudok más lányt meg fogni semmivel! Ha olyan céllal ha nem olyan céllal is szólítom le nincs vagy nem alakul ki az a szimpátia abszolút kettőnk közt.Nincs meg bennem az a férfiasság vagy esküszöm nem tudom mi lehet a baj velem!

2022. jan. 30. 19:23
 16/25 anonim ***** válasza:
#15 semmi baj nincs veled, saját szintedről válogass, ott menni fog simán.
2022. jan. 30. 19:26
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
Hallgass rám, eredj el qvázni,,,hidd el gyorsan "fel fogsz nőni" és azonnal megdobja az önbizalmad,-már az első qvázás! Ne xarjál be, fel a fejjel,,,egyszer élsz(ebben a testben) :D
2022. jan. 30. 19:27
 18/25 A kérdező kommentje:

9es

“Az okos faszik így csinálják. Én nem,de az okosak igen. “

Nagyon nagy tag lehetsz 😂😂✌️

2022. jan. 30. 19:33
 19/25 anonim ***** válasza:
#17 most magamból indulok ki (42 éves borzasztó ronda szűz faszi), de nekem biztos csak lehúzná az önbizalmam, ha elmennék egy prostihoz. Nem próbáltam soha, Ázsiában rengeteg országban jártam már, ott elég nehéz elkerülni én mégis megtettem, úgyhogy lehetőségem lett volna már bőven. Szerintem az már az a szint, amikor elismered te tényleg csak ennyit érsz. Legalábbis én így gondolom. Lehet egy gyári munkás intelligenciával megáldott akárkinek segíthet.
2022. jan. 30. 19:33
 20/25 anonim ***** válasza:

17:

Te írtál ki egy órája kérdést nőkhöz, hogy kellenél-e nekik, nem?

2022. jan. 30. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!