Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan hol lehet ismerkedni ???
Munkahelyen,templomban,boltban és egyéb helyeken sem lehet nyíltan szemtől szemben mint régen.
Jó nem vagyok egy 10/10es férfi de meg az internetes online oldalakon sem megy mert tényleg nem vagyok jóképű! És nem az igazi írásban sem. Főleg ha csak képen láttam eddig a csajt.
Szóval így hogyan ismerkedjek és hol?
23/F
Soha az életben ennyi lehetőség nem volt ismerkedni, mint ma. Ha társasági ember vagy, és vannak barátaid:
Bulik, koncertek, munkahely, házibuli, ismerősökön keresztül bárhogy.
Ha szívesen mész társaságba, de nincsenek barátaid vagy messze vannak vagy bármi:
Van egy rakat tematikus Facebook csoport, ahol lehet mindenféle hobbi kapcsán ismerkedni, túratársakat keresni, stb. Fővárosaik meg nagyvárosiak előnyben, de rendeznek társasjátékesteket is pl, ahova mehetsz tök egyedül is.
Ha nem szívesen mész társaságba:
szintén tele a net tematikus csoportokkal, ahol ismerkedhetsz, beszélgethetsz mindenféle emberekkel.
Nyilván ezek nem olyan lehetőségek, amik azonnali sikerrel kecsegtetnek, meg idő kell hozzá, meg más emberi kapcsolatokat is kiépíteni, nem elég hozzá odamenni egy vadidegenhez vagy jobbra húzni egy képet a tinderen. De valószínűleg neked amúgy sem ártana szociális skilleket is elsajátítani, amiből szintúgy profitálhatsz.
Eszembe volt nekem is a rosszlányok :D majd ki kell próbálnom.
Nem tudom pontosan miért de nem tudok más lányt meg fogni semmivel! Ha olyan céllal ha nem olyan céllal is szólítom le nincs vagy nem alakul ki az a szimpátia abszolút kettőnk közt.Nincs meg bennem az a férfiasság vagy esküszöm nem tudom mi lehet a baj velem!
9es
“Az okos faszik így csinálják. Én nem,de az okosak igen. “
Nagyon nagy tag lehetsz 😂😂✌️
17:
Te írtál ki egy órája kérdést nőkhöz, hogy kellenél-e nekik, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!