Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogják felismerni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják felismerni a nők, hogy sokkal jobban járnak anyagilag egy kétkezi melóssal(burkoló, festő, villanyszerelő), mint egy sokdiplomás paprikajancsival?

Figyelt kérdés

2022. jan. 30. 16:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
23%
A tapasztalatért miért kaptam lepontozást? Leírtam, hogy egyetemista barátaimnak nincs barátnője, miközbe a 8 általánost végzett munkás ismerősöm sikeres az élet minden területén. Ez az én tapasztalatom az életemből.
2022. jan. 30. 18:16
 12/30 anonim ***** válasza:
17%
*: A munkás ismerősöm lehet, hogy később megszerezte a szakmát valami bootcamp -el. Az általános végén elválltak útjaink.
2022. jan. 30. 18:17
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Lehet nem csak az anyagiak számítanak? Csak kérdezem.
2022. jan. 30. 18:47
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy meglepő lesz neked, de nem az a fő szempont számomra párválasztásnál, hogy kivel "járok jobban anyagilag".

Mérnöki diplomám van, és nem volt soha kizáró ok számomra a társkeresésnél, ha a férfi nem diplomás, amennyiben szereti a munkáját, normálisan megél belőle, és nincsen kisebbrendűségi érzése a végzettsége miatt, amit azzal próbál kompenzálni, hogy fikázza a diplomásokat, mint te ezzel a paprikajancsizással.

Azt tapasztalom az életben, hogy aki rendben van saját magával, helyén van az életben, kihozza a saját képességeiből azt, amit lehet, annak nincsen szüksége arra, hogy másokat lenézzen, leértékeljen.

Ez jellemzően annak a tünete, hogy a saját életében nincsen valami rendben.

2022. jan. 30. 18:54
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
Az itt kommentelők közül ki kétkezi melós?
2022. jan. 30. 19:20
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát például az országban ahol én élek a kétkezi munkás kábé a szociális segély szintjén él. Ha tisztességes munkával akarod eltartani magad akkor éjjel nappal dolgozni kell, hogy egyáltalán elérj egy középszíntűnek mondható életvitelt. Akinek meg van diplomája az is csak kapcsolatok révén tud elhelyezkedni magas pozícióban nem számit milyen és hány diplomája van, ha nincs kapcsolata.
2022. jan. 30. 20:12
 17/30 anonim ***** válasza:
87%

Én egy építőipari cégnél dolgoztam szülés előtt az irodában, kétkezi munkásokkal tartottam folyamatosan a kapcsolatot. A saját építkezésünket is levezényeltem.

Na, ezek alapján azt mondom, kösz, de inkább nem. A pénz nem minden. Nem éreztem, hogy egy "színvonal" lennék ezekkel a kétkezi munkásokkal, maradok inkább a kevesebbet kereső férjemnél.

2022. jan. 30. 21:22
 18/30 anonim ***** válasza:
46%
Én rohadtul örülnék ha a párom burkoló lenne most. Egy 10 nm-es fürdőszoba burkolásra 600 ezret nyögött be a csávó és sajnos ezek az árak mindenhol. A párom egyébként munkás ember. Hűtéssel, fűtéssel foglalkozik, de szerintem mindent meg tud csinálni ami a házzal kapcsolatos. Fiatalon dolgozott építkezésen is. Most sincs rossz fizetése (magasabb a keresete, mint néhány diplomásnak), de gondolkodik gépészmérnöki diploma letételén, mert azzal még egyszer annyit tudna keresni. Úgyhogy szerintem diplomával is lehet szarul keresni, meg két kezi munkásként is jól. Örülök, hogy nem egy diplomás ficsúr, aki nem tud egy szöget beütni a falba.
2022. jan. 31. 09:20
 19/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem a diploma számít, hanem hogy lehessen vele beszélgetni.
2022. jan. 31. 22:57
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert senkit nem érdekel, hogy mennyit keresel, ha a személyiséged egy nagy szar és ostoba vagy.

Egy egyetemet végzett csaj szerinted röhögni fog a böfögős vicceiden és csak azért elvisel, mert jól keresel, ami egyébként nem igaz a legtöbb kétkezi munkásra?

A legtöbb csajnak értelmi szinten kell a társának lenned, nem pedig anyagi szinten.

Ha szerinted az incel egyenértékű azzal, hogy nincs barátnője, akkor az a lepontozás bőven megérte.

2022. jan. 31. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!