Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogják felismerni a nők, hogy sokkal jobban járnak anyagilag egy kétkezi melóssal(burkoló, festő, villanyszerelő), mint egy sokdiplomás paprikajancsival?
Lehet, hogy meglepő lesz neked, de nem az a fő szempont számomra párválasztásnál, hogy kivel "járok jobban anyagilag".
Mérnöki diplomám van, és nem volt soha kizáró ok számomra a társkeresésnél, ha a férfi nem diplomás, amennyiben szereti a munkáját, normálisan megél belőle, és nincsen kisebbrendűségi érzése a végzettsége miatt, amit azzal próbál kompenzálni, hogy fikázza a diplomásokat, mint te ezzel a paprikajancsizással.
Azt tapasztalom az életben, hogy aki rendben van saját magával, helyén van az életben, kihozza a saját képességeiből azt, amit lehet, annak nincsen szüksége arra, hogy másokat lenézzen, leértékeljen.
Ez jellemzően annak a tünete, hogy a saját életében nincsen valami rendben.
Én egy építőipari cégnél dolgoztam szülés előtt az irodában, kétkezi munkásokkal tartottam folyamatosan a kapcsolatot. A saját építkezésünket is levezényeltem.
Na, ezek alapján azt mondom, kösz, de inkább nem. A pénz nem minden. Nem éreztem, hogy egy "színvonal" lennék ezekkel a kétkezi munkásokkal, maradok inkább a kevesebbet kereső férjemnél.
Azért mert senkit nem érdekel, hogy mennyit keresel, ha a személyiséged egy nagy szar és ostoba vagy.
Egy egyetemet végzett csaj szerinted röhögni fog a böfögős vicceiden és csak azért elvisel, mert jól keresel, ami egyébként nem igaz a legtöbb kétkezi munkásra?
A legtöbb csajnak értelmi szinten kell a társának lenned, nem pedig anyagi szinten.
Ha szerinted az incel egyenértékű azzal, hogy nincs barátnője, akkor az a lepontozás bőven megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!