Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti inkább a művészlelkek vagy a sportolók iránt vonzódtok?
A művészlelkek alatt azokat értem akik rajz, költészet, zenében egyaránt jók, a sportolók alatt meg természetesen fizikai sportokra gondolok (tehát pl nem internetes álsportokra).
Írhatjátok, hogy melyik szimpatikusabb rövid- és melyik hosszútávú kapcsolatra, meg, hogy általánosságban melyik iránt vonzódtok inkább.
Nekem mindkettő tetszik
De inkább a művészlélek jobban
Sportoló művészlelkekhez vonzódom. De, erre csak most döbbentem rá. Nem sok partnerem volt, de mindegyik sportolt (magas szinten) és vmilyen művészetben volt nagyon tehetséges. De, most belegondolva jelenleg is egy sportoló és nagyon szép lelkű férfival ismerkedem...
Nekem mondjuk a sporthoz semmi közöm, bár kislány koromban balettoztam (a család és a rokonok nagy örömére), meg ének versenyeket nyertem. Amúgy meg egy elvetemült idealista művészlélek vagyok. :) Szóval, lehet tudat alatt ilyen progi fut bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!