Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt hiszi megcsalom meg kihasznalom?
Figyelt kérdés
Beszelgettem idegen ferfiakkal messengeren hogy mit szol hozza meg mert jol estek a kedves szavaj. azt mondta en őt megcsalom es hogy mellette randizni akarok masokkal....lehordott minden r**bancnak meg k*nak es azt mondta a penzet akarom....
De nem is gazdag festő kb 200-at keres...
De mivel hasznalom ki? Heti 2x taliztunk akkor 2 pohar wiskit kaptam meg szendvicset nala aludtam.
Ti mit tennetek?
2021. dec. 29. 15:53
1/12 anonim válasza:
Minek beszélgetsz másokkal? Ha nem ő kell, akkor az idejét pazarolja, ezért minimum kihasználod.
2/12 anonim válasza:
Miért is beszélgetsz idegen férfiakkal mikor párkapcsolatban vagy?
3/12 anonim válasza:
Kinek hogy... Nekem nem fér bele idegen férfiaknál aludni, miközben kapcsolatban vagy, de te tudod.
Ne csodálkozz, hogy a "köz" ezt elítéli, a legötbb embernek ezek a dolgok nem férnek bele
4/12 A kérdező kommentje:
Nem aludtam senkinel... csak a paromnal... meg mikor kikezdtek pucer kepet kertek tiltottam...
2021. dec. 29. 17:03
5/12 anonim válasza:
4-es Ez milyen szép tőled.. A probléma ott van, hogy eljutottál velük idáig!
6/12 A kérdező kommentje:
5 te miről beszelsz? Irták hogy szep vagyok .... küldjek pucer kepet erre tiltottam... nem beszelgettem szexről...
2021. dec. 29. 17:24
7/12 anonim válasza:
Veszett ügy vagy ennyi agykapacitással. Remélem kukáz a csávó.
8/12 anonim válasza:
Szendvics meg whiskey. Ú b.ki.... Nem anyagi kihasználásról van szó, hanem érzelmileg asod őt alá. Azzal, hogy másokkal kavarsz onilne. Fogd már fel
9/12 A kérdező kommentje:
Azzal jött a pénze kell... nem is igaz...
2021. dec. 29. 18:08
10/12 anonim válasza:
9# akkor hülyén fogalmazott. Vagy nem látja a fától az erdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!