Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagyon megrökönyödnétek, ha a sokadik randin kiderülne, hogy az udvarló az nem egy diplomata, hanem csak egy szobafestő mázoló?
"Kicsi Görög vigyél engem Tanganyikába.
Honosítunk szilvát, meglásd nagy lesz az ára.
S hazajövünk aztán barnára sülve
S a többiek a gutától meg lesznek ütve. Á-á-á.
Kicsi Görög én nem megyek Tanganyikába
Maradj te is, meglátod itt nem leszel árva,
Hosszú útra kelni nem mindig szabad
Éjszakára tartogasd álmaidat.
Tanganyika messze van, de biztosan szép hely
Elutazol innen és majd vissza se nézel
Napsütésben éled majd az életedet
De idegennek lenni mégis rossz lehet.
Nézd a szilvát! Rásüt a nap. Forint az ára.
Jön egy lány és meglátod, hogy nem vársz hiába.
Minek itt keresni álomlányokat?
A legszebb az, ki ébren is csak melletted marad."
Szerintem élőben is feltűnik, hogy valaki diplomás, több nyelven beszélő értelmiségi"
A valóságban meg sok diplomás még alapfokon is nyöszörög angolul, nem ám még 2 -3 idegen nyelv.. haha
Diplomata :D
Nem kezdenék melóssal, épp elég beszólást kaptam már az egyetem miatt. Amúgy is, ha ennyire lenézitek, akkor minek próbálkoztok be diplomás/egyetemista lányoknál?
"A valóságban meg sok diplomás még alapfokon is nyöszörög angolul, nem ám még 2 -3 idegen nyelv.. haha"
Jóember! Diplomatáról volt szó, ott pedig alapkövetelmény a több nyelv magas fokú való ismerete. Ezek szerint, neked az értő olvasás sem megy.
Semmi baj nincs a szobafestő szakmával, a testvérem is festő és szinte az egész évre be van táblázva már most, meglehetősen jól keres.
Az viszont, hogy hazudott nekem azonnali bizalomvesztést jelent. Miért nem meri felvállalni magát? Ennyire sznobnak néz hogy csak diplomásokkal randiznék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!