Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal aki szobafestőként dolgozik?
Nem zavarna az hogy míg mások tiszta ruhában mennek be a munkahelyükre irodai munkára, addig ő festékes ruhában van?
Valószínű hogy nem művelt emberek társaságában van a munkahelyén.
Ne foglalkozz te a szobafestővel! Nem való hozzád!
Majd talál ő magának olyan rendes lányt, aki megbecsüli a kétkezi munkást, és boldog lesz, hogy a párjának ilyen jó szakma van a kezében, amiből tisztességgel el fogja tudni tartani a családját.
Te pedig várjál a sokdiplomásra, akinek tiszta ugyan a ruhája, és nyakkendőt is tud kötni, csak éppen nincs hova mennie dolgozni, mert az ilyenekkel már Tiszát-Dunát lehet rekeszteni.
De nem baj, majd mellette te is elmégy a mekibe mosogatni ha meg akartok élni.
Attól még, hogy szobafestő, lehet művelt.
A postás srác is sokkal műveltebb volt, mint némelyik diplomás, aki nyert anno a Legyen Ön is Milliomosban (az összes kérdésre tudta a választ, de eggyel előbb befejezte).
És nem zavarna, mert nem ez dönti el, hogy az embernek szimpatikus e valaki. Nekem nincsenek előítéleteim.
Bírom az ilyen kérdéseket.
"Nem zavarna az hogy míg mások tiszta ruhában mennek be a munkahelyükre irodai munkára"
Ha vki nem irodában dolgozik, akkor az már egy idióta? Kicsit fura a mai fiatalok gondolkodása, többségüknél csak az irodai munka jöhet szóba. Azokat persze "lenézik", akik mondjuk fizika munkát végeznek. De arra már nem gondolnak, h ha mindenki irodában dolgozna, akkor ki sütné meg a kenyeret reggelre, ki menne be hajnalban a boltba dolgozni h legyen eladó, ki festené ki a lakását ha már ő nem tudja, és még sorolhatnám órákig.
Volt h 2 évig az erdőn kellett dolgoznom, diplomásan, mert nem volt más. Volt olyan diplomás majom, aki azt mondta h ezért lenéz, mert nem találok más munkát. Persze a fa kellett neki télire, mert fázott a segge.
De a kérdésre válaszolva: Ha az alapján döntesz, h mi a végzettsége az illetőnek, illetve milyen ruhában jár dolgozni, akkor inkább hagyd békén, talál magának olyan párt majd, aki megbecsüli azért, ami..
26/F
Kedves Kérdező.
Ezzel a kérdéssel olyan öngólt lőttél, hogy azt még nézni is rossz.
Te beszélsz műveltségről, amikor az értelmi szinted a béka segge alatt van? :D
Amúgy szerinted melyik lehet a kellemesebb?
Gép előtt ülni, nyakkendőben, 4 szürke fal között, vaaagy
a szivárvány színeiben táncolni?
Erre mondták régebben:
"Ha nincs pék, aki a kenyeret reggelre megsüti, akkor az ilyenek nem tudnak (mitől) sz@rni, mert nem lesz kenyér a boltban."
persze,hogy összejönnék:)
Engem olyan szinten nem zavar,hogy melós ruhában van,sőt nekem sokkal jobban tetszik egy melós ruhás,mint egy öltönyös pasi
Miből gondolod,hogy nem művelt emberek?Nálad biztosan több a "gógyijuk"
most oké h fikázzátok az irodai melót, de azért ennyire ne. érezzem cikinek h rendesen tanultam és diplomát akarok h ne kétkezi munkával keressem a kenyerem? meg h nyelvet tanulok h külföldre mehessek?
ezzel nem azt akarom mondani h lenézem a szakmunkásokat, de akk ök se nézzenek le engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!