Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyannal aki szobafestőként dolgozik?

Figyelt kérdés

Nem zavarna az hogy míg mások tiszta ruhában mennek be a munkahelyükre irodai munkára, addig ő festékes ruhában van?

Valószínű hogy nem művelt emberek társaságában van a munkahelyén.

2012. máj. 17. 07:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9-esnek!

Nem bántjuk az irodistákat. Én is az voltam. De a kérdező által feltett kérdés módja, ahogyan beszél a fizikai munkásról, engem pl. finoman szólva zavar.

2012. máj. 17. 08:49
 12/20 A kérdező kommentje:

Én vagyok a festő.

A kollégáim elég parasztok. Van aki nagy alkesz és van aki csak szimplán káromkodik egész nap.

2012. máj. 17. 08:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Keresztfaterom festőmester mégis olyan fiatal fullos csaja van, hogy sokan összetennék érte a kezüket :) Az értelmes nők nem azt nézik, hogy nyakkendőbe vagy melós ruhába mész dolgozni... 22/F
2012. máj. 17. 08:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Hazamégy a melóból, kifürdöl, felveszel a pulcsit, polót, farmert, ami éppen adódik, és a kutya sem fogja megmondani rólad, hogy festő vagy-e, vagy pedig irodista.

Az eszedbe ne jusson, hogy ha egy lánnyal megismerkedsz, másnak mondod magad, mint ami, aki vagy! Legalább az ilyen hülye kis csajok, (mint amit lefestettél), rögtön lepattannak rólad, és nem ér csalódás.

A kollégákat pedig hagyd, megtalálod te a saját barátaidat, társaságodat nélkülük is, nem kell "korpa közé keveredned", ha nem érzed ott jól magad.

2012. máj. 17. 09:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A "korpa közé keveredned" alatt azt értettem, hogy nem kell velük meló után menni a kocsmába (mert sokaknak ez a szórazokás), találsz te magadnak megfelelő baráti társaságot.

2012. máj. 17. 09:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én Szobafestő vagyok, építőipari technikusi végzettséggel. A feleségem jogász. vannak barátaink mindkét körből. Ismerek hatalmas bunkó jogászt és festőt is.

Ismerek olyan festőt aki a különböző székesegyházakat festi, díszíti. Nem kis tudás kell hozzá. Ismerek olyan ügyvédet, aki még egyetlen pert sem nyert meg. Ismerek kocsmába járó festőket,de ismerek olyanokat is, akik önzetlenül a munkaidejük után tevékenykednek a többi kollégájuk boldogulásáért. Ismerek olyan jogászt, akit még nem láttam józanul.(Na nem én, hanem Ő a koki állandóan.)

Most gondold át az olvasottakat és tedd fel újra a kérdést, ha gondolod!

2012. máj. 17. 09:19
 17/20 anonim ***** válasza:
ha értelmesebb egy aranyhalnál, akkor igen
2012. máj. 17. 09:27
 18/20 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem, ha szeretsz olvasni, akkor semmi gond nem lesz, max amikor ismerkedsz nem a melos ruhaban teszed.

Ha lett volna kezugyessegem en is festo akartam volna lenni! Most itt vagyok diplomasan ket nyelven beszelek s takaritok, igaz kulfoldon de festokent nagyobb a lehetoseg lenne otthon es itt kint is!

2012. máj. 17. 09:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés :D Idén végzek, ha minden oké festőként :)
2012. máj. 17. 10:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Múltkor is láttam a buszon, hogy egy beteg gyerek odament egy festő sráchoz, aki normálisan lereagálta és nem küldte el csúnyán a búsba... hiába kérdezgeti folyton a gyerek, hogy hány éves, mikor születtél, de kb akárkitől, akit meglát. A jellem nem mindenképpen attól függ, hogy milyen a munkád:)
2012. máj. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!