Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél azzal a pasival, aki korábban a külsőd miatt nem akart összejönni veled, most meg akar, mert megváltoztál?
Jó dolog a büszkeséged Béby!!!
Szerintem ne foglalkozz az ilyen felszínes emberekkel,meg a csávó lehet hogy csak dugni akar.
Beszélj meg vele egy randit amire nem mész el aztán ne is törődj vele!!!
Sok sikert!
Szia!
26F
Te már csak tudod ha álszent vagyok nem igaz?
AZ emberek nagyja felszínes!!!De tudod ha valaki tetszik akkor nem feltétlen azért tetszik mert egy topmodell.Minden pasi tudja hogy hiába szép egy nő ha még is gyenge az ágyban és még félre is jár...
Normális ember úgyis az összképet nézi és nem csak azt hogy hú ez 100%kos külsőre!
Rövid válasz: nem.
Hosszabb válasz: nem, mert egy ilyen ember mellett folyton attól paráznék, hogy mi az amit még nem fogad el rajtam/bennem. Senki sem tökéletes!
Álszentek gyülekezete,pedig a külsőt figyeli meg mindenki először,az a legfontosabb,mert ne mondja senki,hogy csak belső értéket néz,ennyi álszent embert istenem.
Igenis a külső a legfontosabb csak én be merem vallani,mások inkább elbagatellizálják ezeket a gondolatokat,vagy lusták tenni,azért,hogy jól nézzenek ki,ezért inkább a kamu dumát nyomják,hogy a külső nem is fontos(ugyanolyan hülyeség,mint a pénz nem boldogít,dehogyis nem amit vele megtehetsz az igenis boldogít és csak ez számít).Külsőd szerint fogadnak el az eszed fognak elbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!