Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme halálos betegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme halálos betegen boldogságot és párt keresnem?

Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok, sosem volt erős oldalam az ismerkedés, ennek megfelelően még kapcsolatom sem volt. Azonban nem régen rákot diagnosztizáltak, meg is műtöttek, de ezt a fajta rákot nem lehet eltávolítani, csak az általa okozott emésztési nehézségeket szüntették meg. Mivel nem lehet eltávolítani, életem végéig kemoterápiás kezelésre szoroluk két hetente. Ki tudja hány hónapom/évem van még így hátra. Nagyon szeretnék társat, de ki akarna egy ismerkedésre képtelen, rákos beteg férfival összejönni?

2022. jan. 27. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%

de ezt a fajta rákot nem lehet eltávolítani, csak az általa okozott emésztési nehézségeket szüntették meg. milyen rákról is van szó, pontosan?

Mert én pl tényleg halálos beteg vagyok, mégsem itt nyígok, hanem élem az életemet, amíg tehetem.

2022. jan. 28. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!