Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők előtt multis, vezetői stb. karrierrel még fel lehet vágni?
Férfiként, ismerkedéskor.
Ez melyik években volt előny, vagy nagyon menő dolog? 90-es évek vége 2000--es évek eleje?
Pl. ő egy multis vezető itt Magyarországon. Segítek egy picit ő biztos nem fog neked leltárazni semmit ;). Egy raktárnok nem vezető.
Bocsi, de hol írtam hogy ő maga leltárazott? :D
Annyit írtam, hogy év végi leltár időszaka alatt sokszor be kellett mennie a normál munkaidején túl, mert nem csak a raktárosoknak kellett bent lenniük olyankor. (Lehet hogy ez csak az ázsiai multiknál van így, nem tudom. Mindenesetre ő ázsiai multinál dolgozott, az ügyvezető igazgató is gyakran ment be hétvégén meg éjszaka.)
Attól még nem lesz oximoron valami, hogy te nem tudsz olvasott szöveget értelmezni. :D
Akkor leírom neked még egyszer. Egy vezérigazgató (l. pl. Lufthansa Systems Hungary vezetője) nem megy be sehová se leltárazni. Ha apukád valami "boltvezető" volt az meg nem vezetői pozíció, az egy alulkvalifikált munka aluliskolázottaknak. Ha meg apukád volt a Tesco Hungary ügyvezető igazgatója, l. előző mondat.
Akkor leírom neked még egyszer. Sehol nem írtam, hogy ő leltárazott. Ne az én hibám legyen, ha nem tudsz szöveget értelmezni.
Befejeztem a meddő vitát, ha szerinted egy multis vezető élete csupa csillámszivárvány, sose kell dolgozni, csak mereszteni kell a seggét, számolni a pénzt és soha nincs túlóra, nincs felelősség, akkor élj ebben a hitben. Egészségedre. Csak másokat hagyj békén a kötekedéseddel.
Nem az előző hozzászóló vagyok, de
Mindenki ott van leltárkor, mert le kell zárni a rendszert, vissza kell nyitni a rendszert, be kell vinni az adatot stb. Senki se mehet szabira. Attól, hogy nem a termelésben számolják az anyagot, még van meló.
Köszi, de szerintem engedjük el, annál a válaszolónál nagyon becsípődött valami. Gondolom filmekben meg magazinokban látott vezetőket, ahogy kávézgatnak, mítingelnek, elmennek drága étterembe ebédelni meg néha nyaralni, és azt hiszi hogy ennyiből áll a munkájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!