Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha semmi nem jön össze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha semmi nem jön össze, inkább hagyjam az egészet, és karrierre koncentráljak (? ) 21/l ( csak a változatosság kedvéért, hogy nem fiú írja ki:D )

Figyelt kérdés

Mindenki kapcsolatban, már nincs szinte egy barátnőm sem, a korábbi kapcsolatok napi beszélgés, heti 2-3 találkozó/ebéd teljesen leépültek.

Ismerkedéshez, semmihez nincs kedvem.

Akit meg kedvelek, arról is kiderül hogy a világ másik felén él, szószerint (ma utazott haza, 16óra repülővel).

Így is csak üzenetben írogattunk... most pedig 8 óra időkülönbség is.

Előtte csak olyanokat ismertem meg, akiktől nem akartam semmit.

Mindig csak a maradjunk barátok felállás.

Egy gyerekkori barátom tetszett sokáig, de neki meg én nem voltam az este, sőt annak teljes ellentéte...

Nem megy ez nekem, mindekinek másnak igen, nekem nem, hagynom kellene ezt az egészet és teljesen a gyakolásra koncentrálni, hátha a szakmában még juthatok valamire.

2019. márc. 8. 22:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A karriedre koncentráljál. Jobb lesz mindenkinek.
2019. márc. 8. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Itt annyi ismerkedni vágyó fiú, férfi van, miért nemm írsz nekik? Vagy ha ők írnak most majd neked legalább válaszoljál, egy próbát megér.
2019. márc. 8. 22:05
 3/16 anonim ***** válasza:
22%
Jó lessz neked a gyári melós ne legyél válogatos kis csillag nem vagy te hercegnő !
2019. márc. 8. 22:09
 4/16 A kérdező kommentje:

Én is erre a megállapításra jutottam :D

De olyan nyomasztó, hogy vannak, akik már nehány hónap után az esküvőt tervezgetik, meg a gyereket, és azzal b@#$@nak, hogy "le vagy maradva"...

Próbáltam a fent vázolt friendzone lett minden személyes találkozó után, van akivel tényleg jóban lettünk barátilag, de netes ismerkedés nem igazán... :/

2019. márc. 8. 22:17
 5/16 A kérdező kommentje:
3as: Vannak gondok, de pontosan mi is a problémád, amiből a hercegnő következtetés jött? :D
2019. márc. 8. 22:20
 6/16 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj, építgesd az életed, és lehet a semmiből jön majd valaki....

Fiatal vagy, bőven van időd !

2019. márc. 8. 23:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Sokan vannak még így rajtad kívül, hidd el! Csak élj simán, ne görcsölj. Olyan nehéz? Ugyan!:)
2019. márc. 9. 00:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Karrier! a szerelmed, akkor a többi csak plusz jó, ha adódik és valószínűleg fog is adódni. Én ha újra kezdeném, legalább is így tennék.
2019. márc. 9. 08:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Próbálkozni kell ezerrel, nem szabad feladni. Vannak emberek, akiknek egekben vannak az igényeik és még a személyiségük/megjelenésük sem biztos, hogy megnyerő a másik fél számára. Ilyen vagyok pl. én. A megoldás, hogy nagyobb merítéssel kell dolgozni. Ha 5 próbálkozásból nem jön össze, majd összejön 15-ből. Ha 15-ből sem, akkor 50-ből. Vagy 500-ból. Többel nem érdemes próbálkozni, mert 500 környékén már úgyis nyugdíjas leszel.
2019. márc. 9. 11:33
 10/16 anonim ***** válasza:
26%

Ha valóban lány vagy akkor teljesen jó úton haladsz.

Ne foglalkozz senkivel, csak a karriereddel, hogy magasabbra juss, hogy többet keress.

$z@rj le mindenkit, fő!eg a férfiakat, akiknek nincsenek milliói. Persze amikor igényled akkor szexelj , azzal aki megtetszik, de ha meguntad akkor dobd.

30-40 éves pedig regisztrálj a tinderre, töltsd fel a szuper életed fotóit, támássz teljesithetetlen elvárásokat és siránkozz hogy nincs normális pasi.

2019. márc. 9. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!