Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire késő ha egy nő viszonylag későn, 35 vagy afelett szül először? (Előtte a karrierre koncentrál így nem is ismerkedik igazán, illetve lehet csak sokára találja meg az igazit, akivel igazán összeillik)
Fejős Éva elképzelhető, hogy nem lesz nagymama. Vagy nem lesz ott a gyermeke esküvőjén. Így az, hogy késő, elég relatív...
Én mindig is szerettem volna fiatalon szülni, hogy megélhessem a gyermekem életének legszebb állomásait.
Ma már duplán is örülök annak, hogy 30 alatt vállaltam gyereket: látom ahogy idősödök, hogy egyre rugalmatlanabb az ember, egyre türelmetlenebb, féltőbb, stb. Ez rányomta volna a bélyegét a terhességemre és a gyereknevelésre is. Teljesen másként állsz hozzá a dolgokhoz huszonévesen mint negyven évesen. Én csak akkor szültem volna 40 évesen, ha semmilyen más módon nem lehetett volna előbb.
A nagyon fiatalon szülők viszont (23 alatt) általában az élettapasztalatok hiánya miatt követnek el szarvashibákat. Nincs erre jó időpont. Talán 24-28 között még az amikor már nem kis hülye az ember, de nem is kezdett még el öregedni "ilyen téren".
Nagyanyám 30 éves volt az utolsó gyereke születésénél - az utolsó gyereke 52 éves még mindig él a nagymama is. Ellentétes példa dédanyám aki "csak" 25 volt, de nem érte meg egyetlen gyereke esküvőjét sem, pedig elég fiatalon házasodott még a legidősebb is. Nincs erre garancia, ki meddig él. Lehet ez a Fejős Éva még simán lesz dédszülő is, ha sokáig él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!