Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteted mi az oka annak, hogy ennyien 20-on vagy akár 30 fölött nem találnak párt és még soha nem is volt nekik?
Az illető problémájára vonatkozóan lehet:
betegség, éretlenség, csak kamu, csak szexelni akar mindenkivel, lelkibeteg, válogatós, érzéketlen, agresszív, önbizalomhiányos, feldolgozatlan pártalálási problémák...
Élettársam jóképű férfi, normális kiállással, empatikus, kedves. Előttem kb. egy barátnője volt (majdnem 30 évesek voltunk, amikor összejöttünk). Nem volt önbizalma, amikor randiztunk iszonyatosan izgult.
Csodálkoztam, hogy egy kiállású férfi hogyhogy még egyedülálló.
Több oka is volt, családi, a környezet ahol felnőtt (macsóskodó férfiak gyűjtőhelye a falu ahol élt), nagyon rossz párkapcsolatokat látott a környezetében, olyanok tetszettek neki, akik foglaltak voltak, vagy nemet mondtak, szerintem eléggé el volt nyomva a tesói által gyerekkorában, és még sorolhatnám. Egyik testvére egy himsoviniszta, előnytelen külsejű, tahóskodó férfi, na neki soha nem volt barátnő problémája. Ő többször homokosozta le élettársamat, amikor tini volt, mert nem tudott csajozni.
Hát így nem csodálkozom, hogy egyesekből 30 éves korukra minden önbizalom kiölődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!