Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 évesen màr csak elvàlt gyerekes férfit kaphatok? Miért? Annyira csalòdott vagyok
"Valamelyik itteni incel kollega majd megsajnal, oszt hazavisz :D"
S neked mi bajod van egy kicsit fiatalabb gyerektelen nővel?
Simán kivihetnéd Malajziába a rizsültetvénybe dolgozni, azt élnétek mint Marci hevesen.
Amúgy kérdező, ha körbenéztél, ez a kategória tele van incelekkel, azaz garantáltan gyerektelen és nem is elvált férfiak, mindenféle korosztály. Azt írod nem számít a külső, hát tőlük ne is várj sokat.
De ha csak ennyi kéne, a legjobb helyen jársz
Igen, hatalmas szerencse kell 30-on túli gyerektelen pasit találni. Ez a korosztály már többnyire foglalt, nős vagy élettársi kapcsolatban él, általában gyerek is van. Baráti körünkben voltak szingli pasik, jóképű, sikeres, jólszituált, kedves férfiak voltak, de teljesen egyedülálló életmódra rendezkedtek be. Nem mondom, hogy lehetetlen, de nem fog könnyen menni.
N
Utolsó, mit értesz az alatt hogy egyedülálló életmódra rendezkedtek be? Nem is szeretnének senkit szerinted?
Magamat is beleértve több ismerősöm is 30as gyermektelen férfi és nem azért élünk egyedül mert annyira szeretnénk hanem azért mert nincs senki aki velünk szeretne élni. Tehát ez nem saját döntés kérdése, így kell élnünk és persze hogy erre vágyunk berendezkedve. Szóval egyáltalán nem igaz hogy alig van 30as egyedülálló gyermektelen férfi aki önellátó csak ti őket semmibe veszitsék mert valami kifogást mindig találtok hogy miért nem felelnek meg... Érdekes módon a huszonéves csajok között én több elfogadó és megértő nővel találkoztam. A 30asok vagy szóba se állnak velem vagy oldalakon keresztül sorolják hogy miért nem vagyok jó nekik vagy az a kategória talál meg akinek mindegy kitől csak legyen gyereke. És még ott van a potapát kereső nők tömege. sok hasonló sorstársam szenved a ti féléktől akiknek semmi se jó.
#25 Sajnálom, hogy ennyi csalódás ért, rossz nőkbe botlottál bele. Ez a "ti félék" elég rosszul esett, nem vagyunk mind olyanok, ahogy leírtad. Engem nem érint a társkeresés, kapcsolatban élek, de az ismeretségi körömben tényleg minden fiatal férfi foglalt. Akikről azt írtam, hogy egyedülálló életmódra rendezkedtek be, azok kaphattak volna társat, de egyszerűen nem fért bele az életükbe. Nyilván nem mindenki ilyen, a legtöbb egyedülálló önhibáján kívül az, akár férfi, akár nő. Megértem az elkeseredésedet, volt idő, mikor hasonló helyzetben voltam. Nem volt elég a magam baja, még mások piszkálódását is el kellett tűrnöm. Mint már többször is mondtam, az élet igazságtalan.
#24 voltam
Utolsó: Köszi a normális választ, ne haragudj a stílusért a kirohanásom a kérdezőnek szólt nem neked. Én csak rávilágítottam hogy a kérdező vagy nagyon rossz helyen keresgél, vagy nem hajlandó észrevenni az egyedülálló 30-as férfiakat mert gyártja a kifogásokat: "selejtes", "mamahotel" stb...
Én sem jönnék össze bármilyen nővel, kétségtelen, de ez nem jelenti azt hogy ne próbálkoznék, csak a 30-as szingli nők nem kíváncsiak rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!