Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 évesen màr csak elvàlt gyerekes férfit kaphatok? Miért? Annyira csalòdott vagyok
Egy piac van.
Ezen a piacon rajtad múlik, mit vagy kit találsz.
Nyilván valóan jóval kevesebb nem elvált gyerektelen van már a te korosztályodban. Ha nem veri senki le a lécet akkor lejjebb kell tenni vagy maradsz egyedül.
Ez van.
Gyerekesen már nem olyan egyszerű, pláne ha ő neveli.
"Ahogy írtam is nem vàrok el csak annyit amit én is nyújtani tudok"
Valamelyik itteni incel kollega majd megsajnal, oszt hazavisz :D
Balazs szereti az idosebb csajokat....
37F incel
Sok válasz tetszett, de 17-es mindent visz!
Épp ma is írt ki Balázska (legalább) egy kérdést, ami azt feszegeti, hogy a férfiaknak milyen nehéz nőhöz jutniuk. :-)))
14: Nem az a lényeg. Van egy léc a magasugráshoz. Elvárások arra valóak hogy időnként felülvizsgálja az ember őket.
15: Te se láttál még élőben gyereket
16: Nem mondom hogy nincs igazad mert de. Férfiként bevállaltam. Mindenki szította a feszültséget ahogy tudta... Élen az exel. 10+ éve megy a balhé, az ex azóta a rendőrséggel packázik, büntető eljárás folyik ellene. gyerek szerint én vagyok a sz@r. Nyugalom és békés családi élet az csak filmben létezett. Szerencsére látok békés és nyugodt pecsvörk családot, de van benne kockázat bőven...
Kérdező, az a baj, hogy ez a kor valóban nem túl előnyös. A számodra megfelelő férfiak nagy része foglalt 30-40 között, általában feleség/élettárs, sok esetben gyerek is van.
Az egyedülállók egy része elvált, esetleg gyereke is van, és eszében sincs újrakezdeni. Többségük újra lazán akar élni, szexkapcsolatot keres, vagy lazán „együtt jár”.
Aztán vannak azok a pasik a korosztályodban, akik eleve soha nem akarnak komolyabb kapcsolatot. Ők amúgy sok nőnek megfelelnének, de inkább élvezni szeretnék az életet gondok és felelősség nélkül.
És van az a részük, akik kényszerből vannak egyedül. Lehet, hogy ronda, lehet, hogy szegény, vagy mentálisan valami baja van, sőt lehet ezek kombinációja is.
Persze nem lehetetlen, hogy találsz magadhoz valót, de irtózatos nagy szerencse (is) kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!