Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szép lányokkal beszélgetni?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy amikor olyan lányok társaságában vagyok, akik tetszenek nekem, akkor képtelen vagyok magabiztosan és lazán kommunikálni. Izgulok, mély levegőket kell vennem, összevissza beszélek hülyeségeket, elvesztem az önbizalmam. Más fiúkkal, vagy olyan lányokkal, akiktől nem akarnék semmit minden gond nélkül tudok beszélgetni. Ez valami betegség lenne? Hogyan lehet leküzdeni az effajta lámpalázat?
30F
2022. jan. 26. 21:53
1/7 anonim válasza:
Nem betegség. Én sem tudok azokkal a fiúkkal beszélgetni, akik tetszenek. Ideges leszek tőlük.
4/7 A kérdező kommentje:
De én nem akarom kerülni őket :D :(
2022. jan. 26. 22:36
6/7 anonim válasza:
én mindenkitől zavarba jövök, nem vagyok ilyen rasszista, mint ti
7/7 A kérdező kommentje:
Ja jó, a szép férfiakkal én sem akarok jóban lenni, de a lányok már más helyzet. Na mindegy, majd gyakorlok :)
2022. jan. 26. 22:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!