Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként melyik a legjobb év a blackpill lenyerésére?
"Ha ment egyetemre, akkor a 30-as évei a legkelendőbbek...":
Ahogy észrevettem, ez egyre kevésbé van így. De nyilván valóban nagy pénzel és ezzel járó szabadsággal a harmadik világban nyaralni... az még mindig működik és valószínüleg fog 10 év múlva is.
Ezért szavaznék személy szerint az elsőre vagy az utolsó előttire ezen a ponton. A társadalom megváltozása egy reménytelen cope, csak rosszabb lesz minden.
"Ha ment egyetemre, akkor a 30-as évei a legkelendőbbek..":
Ezt a mostani férfiak tapasztalják. Azoknál a nőknél lettek kelendőbbek, akik a koruknál fogva kimaradtak a digitális apokalipszisból (instagram, közösségi média). A mi generációnknál szerintem már nem így lesz.
Az en idomben nem volt ennyi elerheto info a neten, 2011-ig maradtam a Disney vilagban, egy blogbejegyzes hatasara nyeltem be a szentablettat....
De jobb, minel hamarabb... Ebbol a szempontbol a mai generacionak jobb dolga van.
37F incel
6: Van benne valami. Nick Vujicic tudta, hogy a teste miatt esélytelen számára bármi, így nem volt semmilyen elvárása az élettől. Emiatt aztán el tudott jutni egy olyan állapotba, ahol mindenfajta elvárás nélkül az összes minimálisan pozitív dolognak örült, amit az élettől kapott.
Aztán végül bejött neki minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!