Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
milyen környezetben hallottad? Mostanában nagyon divatos szleng lett mindenre azt mondani hogy "take the [x]pill", témától függetlenül.
2/6 A kérdező kommentje:
blackpill természetesen
2021. dec. 28. 21:09
3/6 anonim válasza:
Én már hallottam Godpill-ről is. És őszintén szólva már a fhaszom ki van ezekkel a pirulás idióta hasonlatokkal.
4/6 anonim válasza:
Egy jelentést találtam rá, de nem hiszem hogy ezt keresed:
Ez egy halhatatlanság pirula (Golden Pill) amelyet kínai alkimisták kutattak/kutatnak a fizikai vagy lelki halhatatlanság biztosítására. A pirula keresését ie több évszázaddal kezdték meg, és nagyon sokáig titokban tartották.
Tehát halhatatlanságot kereső ember-t jelent, vagyis aszerint amit találtam.
5/6 anonim válasza:
#2. be tudod másolni a szövegkörnyezetet? Lehet valami moneymaxxolás témában lett megemlítve
6/6 anonim válasza:
Ez a pirula már olyan mint a coronavírus.Ahány szín annyi pirula,meg ahány betű annyi variáns van.
Lassan kezd már uncsi lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!