Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a goldpill?

Figyelt kérdés
A legújabb, most hallom először

2021. dec. 28. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
milyen környezetben hallottad? Mostanában nagyon divatos szleng lett mindenre azt mondani hogy "take the [x]pill", témától függetlenül.
2021. dec. 28. 20:40
 2/6 A kérdező kommentje:
blackpill természetesen
2021. dec. 28. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Én már hallottam Godpill-ről is. És őszintén szólva már a fhaszom ki van ezekkel a pirulás idióta hasonlatokkal.
2021. dec. 28. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy jelentést találtam rá, de nem hiszem hogy ezt keresed:

Ez egy halhatatlanság pirula (Golden Pill) amelyet kínai alkimisták kutattak/kutatnak a fizikai vagy lelki halhatatlanság biztosítására. A pirula keresését ie több évszázaddal kezdték meg, és nagyon sokáig titokban tartották.

Tehát halhatatlanságot kereső ember-t jelent, vagyis aszerint amit találtam.

2021. dec. 28. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
#2. be tudod másolni a szövegkörnyezetet? Lehet valami moneymaxxolás témában lett megemlítve
2021. dec. 28. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
94%

Ez a pirula már olyan mint a coronavírus.Ahány szín annyi pirula,meg ahány betű annyi variáns van.

Lassan kezd már uncsi lenni.

2021. dec. 29. 05:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!