Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak párkapcsolati piaci értéke az ingatlanárakat követi?
Elsőre ostobaságnak hangzik, de amúgy igen. Ezért van az, hogy Nyugaton sokkal könnyebb csajozni, mert ott sokkal kevesebben örökölnek saját ingatlant, nameg a fizetésekhez képest sokkal könnyebben is megfizethető a bérlakás, szóval ott szinte semmi hátrányból nem indulsz ha nincs saját lakásod, mert mondom, pl. Münchenben az emberek 80%-a bérlakásban él. Itt meg egy UFÓ vagy ha nincs sajátod, mert mindenki örököl normális esetben.
Én mióta kijutottam külföldre férfiként, azt mondom, soha többé Magyarország. Az élet minden téren sokkal szarabb és csajozni is nehezebb, ráadásul jóval több a férfi/nő arány keleten mint nyugaton, tehát kint ez is nehezíti egy férfi életét, nem is kicsit.
Tehát a kérdező, szerintem nem ír hülyeséget.
"Csak a szoci "maradék" keletEU országokban akkora szükséglet a saját lakás."
A gazdagoknak ott is van saját ingatlanuk. Másrészt mások az árviszonyok. Itt egy nyugdíjas nem fog tudni albérletet fizetni. Örül, ha megél és olcsó a csirkefarhát.
Soha nem volt saját ingatlanom.
Nőket nem zavarta.
Hozzájuk költöztem a szüleimtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!