Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak párkapcsolati piaci értéke az ingatlanárakat követi?
"A gazdagoknak ott is van saját ingatlanuk."
Igen. Csak az a kevés gazdag akinek kint van ingatlanja, az tényleg önerőből kereste meg többnyire. Itt meg vagy a nyakadba hullik, vagy nem. Becsületes munkával senkinek nem lehet itt a balkánon saját ingatlanja, ha nem örököl.
12
Érdekes, én becsuletesen dolgozom multinál, mégis van lakásom. Es nem orokoltem.... igaz, még van rajta 4.5M hitel, de 2 év es teljesen az enyén. 🤷♀️
14-es nagy tévedésben vagy, az a lakás még a banké.
Lényegében nem a bérleti díjat fizeted a tulajnak, hanem a banknak fizetsz azért, hogy kölcsönkapd a pénzét.
Majd akkor lesz a tied ha kifizetted a hitelt!
2 év végülis nem olyan sok.
De a fejem verném a falba amikor dicsekedve mondják az emberek, hogy vettek házat 10 éves hitelre. Hát b*szzák meg, felelőtlen lenni én is tudnék, csak nem akarok.
10 év múlva az sem biztos, hogy ebben az országban fogok élni...
14es azt írta privátban, hogy a nettója 465 ezer. Na abból azért már könnyű! Megnézném én, hogy mondjuk190 nettóból hogy szereztél volna lakást!
És gondolom ezt elvárod majd a férfiaktól is. "Ha nekem sikerült, akkor nekik is kell" alapon.
Egyrészt, gondoltam megtisztellek egy privattal. (kár volt)
Neked annyit sikerült az egészből ideböffentened, hogy mennyit keresek!
Azt már nem irtad ide, hogy megírtam; erősen felujitasra szorulo allapotban vettem, magam csempéztem, parkettáztam. (Egy barátom mutatta meg+youtube)
Azt is megirtam, hogy az önerőt, nagyon kemény munkával szedtem össze! (Ezt sem sikerült ideírni) Mert ugye a sajat lakást, meg a fizetesemet aaaaazt irigyled, a mögötte lévő munká már valahogy nem, mint a mellékelt ábra is mutatja, mert azt már nem emelted ki, csak a fizetésemet.
Egy multinál dolgozom beszerzőként, ha pedig lejár a munkaidőm, kezdődik a második a műszak, használati utasitasokat forditok, sokszor ejszakabanyuloan! Nekem nem büdös a munka, sem a tanulás! Ezt miért nem irigyled tőlem? 🤔🤔
A ferfiak akikkel eddig randiztam, mindnek kivetel nélkül, sajat háza volt, nem ezen bukott meg soha a dolog. Jobb szeretem a biztos egzisztenciával rendelkező férfiakat! És igen, ha nekem sikerült, nehogy már egy pasinak ne menjen....
Önmagában nem lennebegyébként kizáró ok, ha 30 felett még albérletben élsz, de VALAMIÉRT oriási egybeesést mutat, a 30 felett albiban/lakotarsal élő pasik halmaza az egyéb területen is szarul teljesitő, önállotlan, tanulni/dolgozni nem akaró csóró luezerekkel. 😏
Igazad van, szerintem is sokkal ésszerübb berleti dijat fizetni a lakhatasért egy idegennek, ami amugy soha nem lesz az enyém, mint hitelt felvenni, ugyanannyit fizetni (csak a banknak), mint ami amugy a lakhatásom lenne, de soha nem lesz az enyém!
👏👏👏Gondolom a matek nem volt erosseged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!