Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak társkeresési értékén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak társkeresési értékének növekedése 30 fölött olyan lesz mint a budapesti ingatlanárak emelkedése 2014-2019 között?

Figyelt kérdés

[link]

Látható, hogy egy férfi értéke 30-35 között brutális mértékben növekszik, és még onnan még tovább, de az a legdurvább, legmeredekebb szakasz. És hiába kopaszodik, hiába ez meg az amiket itt mondanak, mégis egyre több és egyre jobb nőknek fog kelleni. Miközben egy férfi a 20-as éveiben szinte nem ér semmit, legalábbis a legtöbb.

Ez olyan mint amikor 2015 előtt még 7 millió forintért is kaptál egy 60-70 négyzetméteres lakást a Havanna lakótelepen. Az azóta már lazán 30-40 milliót ér. Annak idején is, amikor elkezdtek brutálisan növekedni az ingatlanárak, akkor is mindenféle lelakott, koszos, dohos, putrinak is csak ment és ment felfele az ára. Hiába húzták a szájukat a vevők, hogy ezért a retkes kis sötét szuterén putriért fizessek tízmilliókat?? Hiába vergődtek, az értékük csak ment és ment fel.

Ugyanez vár a férfiakra is 30 fölött? (Hasonló mint a nőkre tini korban, vagy a 20-as évek elején)

2019. dec. 31. 15:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szürke Farkas te vagy az?
2019. dec. 31. 15:49
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Ezt inkább emeld fel 40-re. A férfi ott kezdődik.
2019. dec. 31. 15:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Szép is lenne ha ez így lenne...
2019. dec. 31. 15:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ez olyan mint amikor 2015 előtt még 7 millió forintért is kaptál egy 60-70 négyzetméteres lakást a Havanna lakótelepen. Az azóta már lazán 30-40 milliót ér."

Pont ebben az évben költöztünk külföldre. Két évre rá 44 millióért vettünk itt kertes házat. A szar drágán sem kell, bocs.

2019. dec. 31. 15:53
 5/16 anonim ***** válasza:
28%

Igen, így van. Egyre kevesebbet teszek azért, hogy nőm legyen, egyre magasabbra emelem a lécet, mégis egyre jobban tapadnak rám.

30f

2019. dec. 31. 15:54
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Sörhassal, ritkuló hajjal és fogsorral, petyhüdő bőrrel?

Igen, szárnyalni fogsz.

2019. dec. 31. 16:04
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem teljesen jó a hasonlat. Nem minden férfi társkeresési értéke nő meg, ez személyenként változó. Akik korábban is sikeresek voltak és közben az életüket is jól kezdték alakítani, azoknak emelkedik az értékük. Azoknak is, akik bár korábban nem voltak sikeresek, de alapvetően sikerült kialakítani egy biztos egzisztenciát és egyébként teljesen normális életet élnek. Ilyenek a nem túl jóképű, de nem is csúnya férfiak, akik kalandra nem kellettek a nőknek (unalmasnak találták őket), de apajelöltnek és társnak már megfelelnek. Akik viszont 30 körül még semmit nem tudnak felmutatni, azoknak a társkeresési értéke már csökken. Ha jóképűek és jól néznek ki, akkor szexkapcsolat továbbra is akad, ha nem, akkor már az is egyre nehezebben.

Nőknél ugyanígy: aki megérett a kapcsolatra, anyaságra, azoknak az értéke nem fog 30 felett sem csökkenni, hiába már nem 20 éves. Aki viszont nem, az a fejére kenheti a végzettségét, külső kinézetét, mert nem fog kelleni komoly kapcsolatra. Ha csinos, akkor szexkapcsolatra még bőven lesz rá kereslet, ha nem, akkor már arra sem nagyon.

2019. dec. 31. 16:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt nem teljesen így tapasztalom.

36 éves vagyok.

Van egy jól fizető állásom, van egy családi házam, még van rá 3 év törlesztő, van egy alig használt jó autóm.

Edzeni járok.

De fejre továbbra sem kellek a nőknek mert egyáltalán nem vagyok jóképű sem sármos.

Így csak 1-2 rövidebb kapcsolatom volt.

20-onévesen én is azt hittem, hogy ha lesz majd házam jó keresetem, meglesz egy közepes egzisztenciám akkor minden másképp lesz...meg a lófacct.

2019. dec. 31. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Látható, hogy egy férfi értéke 30-35 között brutális mértékben növekszik"

Nem, nem mindegyiké és nem automatikusan. Szóval ha egy kopaszodó, sörhasú, büdös szájú incel arról álmodozik az anyja pincéjében kialakított lakrészében, hogy két recskázás között a 30 évet betöltve egyszerre kapkodni kezdenek utána a porcelánbőrű, korallvörös hajú, szeplős szupermodell csajok, akkor azt ki kell ábrándítanom: továbbra is a mitsuko_bukkake.avi fájl marad az egyetlen társasága. Ugyanis ő még csak nem is egy havannai lakótelepi panel, hanem egy putri valahol a bivalybaznádi romatelep legvégén.

Egy férfinek akkor emelkedik az "értéke", ha már húszas éveiben is dolgozott az önfejlesztésen, továbbra is fejleszti magát, a munkájában kezd befutni, karban tartja magát, már nem csak a 18-20 éves lányokat akarja levarrni, hanem stabil, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik, nem veri el a zsetonját hülyeségekre és így tovább.

Én harminc felett azt veszem észre, hogy mindig akad pár csaj, aki vonzódik hozzám. De nem azért mert betöltöttem a harmincat. Hanem azért, mert rendszeresen edzeni járok, adok a külsőmre, a munkámban sikeres vagyok, és Pestre költözve, a nulláról kiindulva megteremtettem a magam egzisztenciáját és életstílusát, és ez magabiztossá tett.

2019. dec. 31. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez a hasonlat inkább a nőknél állja meg a helyét.

16-18 évesen megindul az "áremelkedés" tőle független okokból. Sem arról nem tehet, hogy 18 éves lett, sem arról, hogy nőnek született. Ez tart olyan 28-30 éves koráig és ott pukkan a lufi. Onnantól kezdve már a valós "értékét" fogja érni. Aki sikeres, jól szervezte az életét, jó a természete, annak továbbra is megmarad (vagy akár emelkedhet is) az értéke, aki meg nem, annak bezuhan. Ez amolyan vízválasztó.

2019. dec. 31. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!