Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak párkapcsolati piaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak párkapcsolati piaci értéke az ingatlanárakat követi?

Figyelt kérdés
Ez az elmélet teljesen saját. Minnél többe kerülnek az ingatlanok, annál nehezebb férfiként csajozni. Aztán ha jön egy crash, akkor meg könnyebb lesz.

2022. jan. 22. 19:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%

20

Rossz helyen dolgozol.....

Nálunk az IT.sok, supportosok fizetése veri a 7számjegyet is teamleader pozitol felfele.

A nyelvet alig beszélő adatrogzitok keresnek nálunk ennyit 😳. Még a customer servicesek is 400 körül keresnek.(angolul tudni ugye alap ma már), de gondolom IT.sként ezzel nincs gondod. 😳 ....

Beosztottként kb annyit minimum megkeresnél kezdőként, mint én, es ettől csak felfele van. ....

(Videki nagyváros).

Szerintem tenyleg rossz helyen dolgozol. Nézz korbe az allaskereso portalokon.

Ahogy írtam, nem kizáro ok, de azt tovabbra is tartom, hogy akinek 30 felett nincs sajat lakása....ott altalaban az illető, az élet mas teruletein is szar!

2022. jan. 23. 11:58
 22/32 anonim ***** válasza:
33%
Te biztos, hogy nem fog infósként sem vidéki nagyvárosban 600 nettónál többet keresni infósként, hacsak nem valami nemzetközi cégnek dolgozol. Van Debrecenben több infós ismerősöm, igaz hazai cégnél, de 450 nettót visznek haza.
2022. jan. 23. 12:13
 23/32 anonim ***** válasza:
91%

"Csak az a kevés gazdag akinek kint van ingatlanja, az tényleg önerőből kereste "

Ne beszélj már baromságot. A gazdag családokban mindenhol öröklődik a vagyon. Nem azt akarom mondani, hogy senki nem önerőből, de közelről sem mindenki. Nagyrészt azok, akik gazdag családba születtek.

2022. jan. 23. 12:33
 24/32 anonim ***** válasza:
71%

22

Igen! Nemzetkozi ceg! Nyilvan nornalis ember jelenleg csak multihoz megy most dolgozni! A magyar cegek l*faszt nem akarnak fizetni. Se 13. havit, se bonuszt, se kafateriat...

2022. jan. 23. 12:37
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Válasz a 18-as kommentre:

"Egyrészt, gondoltam megtisztellek egy privattal. (kár volt)"

Megtisztelsz?! Hát ki vagy te, talán az angol királynő? :D Már ebből a mondatból is érzem azt a tipikus felsőbbrendűségtudatot, ami egyébként a "multis csajok" esetén annyira gyakori - és rohadtul ellenszeves.

"Neked annyit sikerült az egészből ideböffentened, hogy mennyit keresek!"

Mivel ez a lényeg.

"Azt már nem irtad ide, hogy megírtam; erősen felujitasra szorulo allapotban vettem, magam csempéztem, parkettáztam. (Egy barátom mutatta meg+youtube)"

17 millióért Székesfehérváron? Én Miskolcon lakok, és már itt is ezen az áron vannak a lakások. Miskolcon. A legelmaradottabb térségek egyike. Munkanélküliség, alacsony bérek, elhanyagolt utcák, indiánok. 17 millióért itt is már csak egy panelt veszel maximum, és reméled, hogy nem fognak melléd a jövőben dakoták költözni. Nem tudom mikor vetted azt az ingatlant - de hogy nem mostanában az qrvaisten.

"Mert ugye a sajat lakást, meg a fizetesemet aaaaazt irigyled, a mögötte lévő munká már valahogy nem, mint a mellékelt ábra is mutatja, mert azt már nem emelted ki, csak a fizetésemet.

Egy multinál dolgozom beszerzőként, ha pedig lejár a munkaidőm, kezdődik a második a műszak, használati utasitasokat forditok, sokszor ejszakabanyuloan! Nekem nem büdös a munka, sem a tanulás! Ezt miért nem irigyled tőlem?"

Mert szerinted más nem dolgozik keményen? Csak te? Miskolcon talán az emberek csak a hasukat vakarják? Képzeld itt is dolgoznak az emberek hajnalban, este, éjszaka, hétvégén. Jómagam szintén rendelkezek másodállással (hangosító vagyok). De így sem keresek 456 ezer nettót vagy mennyit. Sőt, az emberek 90%-a nem keres ennyi. Ne csinálj már úgy, mintha ez a fizetés tök átlagos és elérhető lenne! És hidd el - nagyon sokan nagyon szívesen elvégeznék a munkádat ennyi pénzért. Csak hát nem kapnak ilyen munkát.

"A ferfiak akikkel eddig randiztam, mindnek kivetel nélkül, sajat háza volt, nem ezen bukott meg soha a dolog. Jobb szeretem a biztos egzisztenciával rendelkező férfiakat! És igen, ha nekem sikerült, nehogy már egy pasinak ne menjen...."

Pedig a legtöbbünknek nem megy. Esélyünk sincs rá. Biztos a mi hibánk...

"Önmagában nem lennebegyébként kizáró ok, ha 30 felett még albérletben élsz, de VALAMIÉRT oriási egybeesést mutat, a 30 felett albiban/lakotarsal élő pasik halmaza az egyéb területen is szarul teljesitő, önállotlan, tanulni/dolgozni nem akaró csóró luezerekkel. "

Mégis nekem van párom kettőnk közül. Lehet, hogy nem élünk olyan nagylábon - és igen, emiatt mocskosul, állatira de ghecire irigy vagyok - viszont legalább itt vagyunk egymásnak. Te meg válogass a nagyképű öntelt önimádó világodban.

2022. jan. 23. 15:39
 26/32 anonim ***** válasza:
91%

25

EGYRESZT:

Nem vagyok egyedülállo. Randizgatok valakivel, es meglatjuk mi lesz.

MÁSRÉSZT:

Ahogy irtam is, 2.5 evvel ezelott vettem. (Jelenleg 20M.et ér, nem nagy, de nemsokara az enyém lesz teljesen)

"Sőt, az emberek 90%-a nem keres ennyi."

Az en ismerettsegi koromben, kb ennyi a bér.

"És hidd el - nagyon sokan nagyon szívesen elvégeznék a munkádat ennyi pénzért. Csak hát nem kapnak ilyen munkát. "

- Dehogynem kapnának!

Gyere! Most is van felvetel. Angol, német tudás alap! Plusz mivel ez beszerzés, kerik a plusz egy nyelvtudast a két alapon felül (franciat/olaszt/oroszt/spanyol, norvég)

"Ne csinálj már úgy, mintha ez a fizetés tök átlagos és elérhető lenne!"

- Pedig de!

Ha ha hajlandó vagy reggelente 60 km.et pestre autokazni, akkor kialkuldhatsz még néhány 100 ezret, de itt szamolnod kell az auto amortizacios ktg.vel is, valamint a benzinnel is. A virus miatt, mindenhol HO van.... szóval én is váltok lassan Budapesti cégre.. (Majd oda, ahol többet fizetnek!)

Teljesen mind1, h fehervári cegnél nem jarok be, vagy budapesti cégnél. A homeoffice az homeoffice mindenhol.

Megmondom a ceget is.

Hydro. Az én helyem úgyis megüresedik nemsokara! Hajrá

2022. jan. 23. 16:09
 27/32 anonim ***** válasza:
67%

@25

Nyilván, aki többet tanult, az többet is fog keresni, ez így van, mióta vilag a világ - Feltetelezem, nem a két szép szeméért vették fel oda. Ráadásul a nyelvtudás sem magától keletkezett! Szerintem az is teljesen rendben van, ha a csaj elvárja azt, amit amúgy ő is hozni tud. Szerintem inkább az a gáz, amikor olyan nő varja el ezeket, aki ennek a felét sem tette le az asztalra! Mellesleg te kérdezted meg, hogy hogyan sikerült, ő csak válaszolt!

2022. jan. 23. 17:23
 28/32 anonim ***** válasza:
30%

27: Bár nem a 25-ös válaszoló vagyok, de a "felsőbbrendűség és lenézés" tényleg kicsit bicskanyitogató dolog.

És egyetértek ez baromira nem átlagos bér. Attól, hogy ő megkeresi. Kicsit olyan ez, mint mikor az osztrákba ingázó takarító mély megvetéssel van a 190 ezret kereső diplomás tanárok iránt, merthát háromszor annyit keresni teljesen átlagos dolog ám és ők miért nem keresnek annyit. (tudom, a kommentelő tanult meg minden, csak hozzáállást érzékeltető példa volt)

2022. jan. 23. 17:36
 29/32 anonim ***** válasza:
32%

Rendben Hölgyem, feladom a vitát, nem tudok ellenérveket találni. Te nyertél. Az átlagbér 400-500 nettó között mozog, és bárki számára elérhető, a nők pedig teljesen jogosan várják el a férfiaktól a saját tulajdonú lakást. Természetesen nincs lakhatási válság, és minden 30 feletti férfi, aki nem tudja ezen alacsony elvárásokat teljesíteni, az lúzer.

Sikeres randizgatást!

2022. jan. 23. 17:55
 30/32 anonim ***** válasza:
92%

Senkit nem nézek le! Arra probaltam rávilagitani, hogy

1, nekem az a bicskanyitogato, amikor a sajat lakásomat, a jó keresetemet irigyli (ezt vilagosan le is írta), de mögötte a munkalát már kevésbé - Azt valahogy soha, senki nek irigyli!

Sehol nem irtam ilyet...., hogy lenézek bárkit!

2, Senki nem tiltja meg, hogy leülj a picsadra tanulni!

2022. jan. 23. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!