Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mit gondolnak az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit gondolnak az olyan férfiról aki nem akar mindig d*gni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 18:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%

Mégis mi lenne? Azért egy értelmes felnőtt ember, akinek mondjuk van munkája, családja, hobbija, az nem akar a nap 24 órájában dugni.

Nekem kapcsolatban teljesen megfelel a heti 3 alkalom...

2022. jan. 24. 18:28
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Azt, hogy normális. Senki nem akar 0-24-ben dugni, ha meg igen, az keressen szexuálpszichológust.
2022. jan. 24. 18:29
 3/20 Noren1989 ***** válasza:
92%

Az egészen szélsőséges vélemények között bàrmit megtalàlni a mezsgyén:

-töketlen,balf@sz,

-àtlagsràc,

-kifejezetten nagyra becsülhető úriember, aki nem akar mindenàron éjjel a bugyikban túrkàlni...

2022. jan. 24. 18:30
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Mégis mit gondoljak egy tök alap dologról?
2022. jan. 24. 18:35
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Nekem havi 1-2 elég, úgyhogy normális.
2022. jan. 24. 18:37
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Csak azok a palik mondják azt, hogy ők folyton dugnanak, akiknek még nem volt tartós, szexuálisan kielégítő kapcsolatuk, nem voltak még olyan nővel, aki tényleg FOLYTON dugna, vagy 2 perc alatt elélveznek, abban tényleg nincs semmi kielégítő:D
2022. jan. 24. 18:39
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha úgy nem akar, hogy én igen és visszautasít, az mondjuk nem esne jól. De állandóan nyilván én sem akarnék szexelni.
2022. jan. 24. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
Nekem jó lenne, hallelujah!
2022. jan. 24. 18:51
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Hogy normális. Arra senkinek nincs se ereje, se ideje hogy egész nap dugják. Meg egy kapcsolatban normális esetben van téma is, közös program is, nem csak a szex.
2022. jan. 24. 18:52
 10/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem mindegy hogy kanos huszonévesekről beszélünk akik idő milliomosok, se felelősség se teher nincs rajtuk, és két hete ismerik egymást. Vagy negyvenes házasokról akik már 15 éve együtt vannak, gyerekek, meló, stressz. Az általánosságban feltett kérdéseknek semmi értelme!
2022. jan. 24. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!