Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek névnapjára adtam 5000 forintot, hogy vegyen, amit akar. ő könyvre költötte, ami közel 5 ezerbe került. Mit gondolnátok egy ilyen lányról aki könyvre, és nem másra költi a pénzt?
Azt, hogy szeret olvasni.
A legjobb dolog a világon.
Neked ez miért baj?
Már nem azért, de mi közöd van ahhoz, mit vesz abból a pénzből? Azért adtál neki pénzt ajándék helyett, hogy olyasmire költse, amire szeretné, ami tényleg hasznos vagy örömteli számára. Inkább tanulj abból, hogy könyvet vett, és legközelebb vegyél neki könyvutalványt, vagy tudakold meg, milyen típusú könyveket szeret.
Nekem sokkal több gondolat indul el a fejemben azzal az emberrel kapcsolatban, aki a párjának névnapjára odab.sz egy ötezrest, hogy nesze, vegyél amit akarsz, boldog névnapot, mint azzal kapcsolatban, aki az ajándékpénzt könyvre költi.
Hát fene tudja, azért Pesten szoktak lenni bőven emberek a könyvesboltokban (meg Tatabányán és Esztergomban is - ezekről a helyekről tudok nyilatkozni, itt szoktam megfordulni, nem tudom, máshol hogy működik), karácsony előtt pedig megpróbáltam bemenni egy Libribe egy könyvért, amit kinéztem magamnak, de inkább sarkon fordultam az ajtóban, hogy majd az ünnepek után visszamegyek, olyan sor állt...
Azért nem feltétlenül lesz okos valaki attól, hogy könyvet olvas, van rengeteg szemét kategóriájú, esetleg kifejezetten káros könyv. Nem tudjuk, mit vásárolt a kérdező barátnője.
Amúgy a kérdezőtől ez elég érdekes, az én párom mondjuk érdeklődik irántam, és megjegyzi, milyen könyveket szeretek, és vesz nekem egyet, amire vágyok, nem hozzám vág x összeget, hogy kezdjek vele valamit :D
Ő távolabbi rokonoktól szokott könyvesboltba való utalványt kapni, még ez is jobb, személyesebb, mint amit a kérdező csinált... eléggé elszomorodnék, ha a páromnak ennyire futná a kreativitása, és a figyelmessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!