Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha a párotok 3 év után sem akar bemutatni a családjának?

Figyelt kérdés

Kell félnem?

Nem gondolja komolyan velem?

Amikor megkérdezem, azt mondja, hogy nem valószínű, hogy erre a bemutatásra sor kerül.

Ő a lány

2021. dec. 23. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Biztosan nem alomszulei voltak mint neked.
2021. dec. 23. 10:14
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

lehet a szülei trógerek!

Lehet a szülei a másik barátnőjét ismerik!

Érthető ha ez elsőről van szó!

Egyébként gáz!

2021. dec. 23. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Bocs! Most fogtam fel, hogy ő a lány.
2021. dec. 23. 10:22
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Hány évesek vagytok?
 5/11 anonim ***** válasza:
16%
Fordítva is igaz!
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha balhés a családja, esetleg ő sem igazán van jóban velük, akkor teljesen érthető, hogy nem akar nekik bemutatni.Sőt, ha hiszed ha nem, vannak olyan családok, akik még a saját gyereküket is le💩ják, nem hogy a gyerekük párját.

Erről a párod nem tehet, ebben semmi gáz nincs, ha így van, akkor ezt el kell fogadnod.

2021. dec. 23. 10:23
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Már bocs de azért én már 1 év után beszéltem volna vele erről, hogy mi a helyzet a családjával...

Nem 3 év után.

3 év után pedig legyen őszinte és mondja el, hogy mi van velük miért nem mutat be, ha ezt sem képes elmondani 3 év után akkor elgondolkodnék, hogy ...mi van még....??

2021. dec. 23. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, az hogy nem mutat be a családjának az valószinüleg a rossz családi háttér miatt van és az nem azt jelenti hogy nem gondolja komolyan veled. Ha 3 után ez csak most merült fel benned akkor ezen már nem érdemes rágódni. Nem attól lesz két ember boldog hogy a párod be mutat e a családjának vagy sem,szerintem.
2021. dec. 23. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
73%
Bár ne mutatott volna be a férjem… 😅
2021. dec. 23. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem az a tény a gáz, hogy nem mutat be, hanem az, hogy nem akarja megindokolni. Mert ha barmok a szülei, ha vállalhatatlanok, ha a szülők azt mondták, ne vigyek oda senkit, amíg nem menyasszony legalább, akkor érthető, hogy nem mutat be. De egy három éves kapcsolatban megérdemelsz annyi őszinteséget, hogy megmondja az okát. Ha nem teszi, én arra gondolnék, hogy azért nem, mert nem tervez velem komolyan, és ezért nem méltat tisztességes, fair válaszra.
2021. dec. 23. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!