Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem ismerik el, hogy könnyebb a dolguk társkeresés terén?
Pl. Tinderen kapnak 500 lájkot, a férfiak meg 25-öt. 500-ból akkor is könnyebb normális társat találni, mint a 25 csajból kiválasztani azt az 1-2-t, aki nem kamuprofil/100 kilós/instára követőket gyűjtő bige.
Ehhez képest csak a sírás megy, hogy nincs egy pasi seee...
"Vagy összejövök magas értékű férfiként a velem "egy szinten lévő" tehénnel, vagy nem kapok semmit."
El kell, hogy keserítselek: ezek szerint nem vagy "magas értékű" férfi. Nálad ez egyébként mit takar? Mert ha azt, hogy mondjuk van autód, akkor nagyon tévúton jársz.
"Mert ha azt, hogy mondjuk van autód, akkor nagyon tévúton jársz.":
Tudom nálatok ma már nem ez számít, hanem az állkapocs.
"Tudom nálatok ma már nem ez számít, hanem az állkapocs."
Ó, te uramisten... XD Ha te komolyan azt gondolod, hogy az állkapcsod miatt vagy sikertelen (ezt még leírni is vicces), akkor miért nem mész el egy plasztikai sebészhez? Vagy csak nézz körül a világban (a valóságban, ne az incel oldalaidon) és rájössz, hogy mindenféle állkapcsú embernek van párkapcsolata (ne haragudj, de ezen muszáj volt felnevetnem, ilyen hülyeséget is ritkán hallani).
“ Vagy összejövök magas értékű férfiként a velem "egy szinten lévő" tehénnel, vagy nem kapok semmit.”
Ha veled egy szinten a tehenek vannak, akkor te sem lehetsz egy matyó hímzés 😂😂 “magas értékű férfi” 😂😂😂😂 ez hatalmas
Már megszoktuk, a “magas érték” mit jelent. :D
Nőknél: legyél max 50 kiló, ideális testzsír százalékkal, homokóra alakkal, legyen hosszú, derékig érő hajad, öltözködj márkás, kihívó cuccokba, menj szoliba, műkörmöshöz, pilláshoz, hajat festetni, gyantáztatni, legyél diplomás, legyenek saját ingóságaid, hogy ne a férfin kelljen csimpaszkodnod.
Férfiaknál: Legyen egy árufeltöltői munkád a Tesco-ban és pont annyira élj az alkoholizmusodnak a műszakok után, hogy az anyád az ételt az asztalra eléd tehesse.
Nincsenek könnyű helyzetben ha a másik oldalon kérdezőhöz hasonló alakok vannak.
F
"Tudom nálatok ma már nem ez számít, hanem az állkapocs."
A nap vicces hogy azt hiszed, emiatt nincs nőd...😂
25 inkább:
A férfi legyen csábításban rutinos, de monogám, jól fizető melóval, de sok szabadidővel, tegyen mindent a csaj alá, mint egy igazi konzervatív férfi, de ne legyen patriarchális, plusz legyen diplomás stand up művész, aki egyszavas odaböffentésekre is frappáns, vicces válaszokat szór.
A nők meg tíz kiló plusszal, asia centeres göncökben is csodálatosak.
“Tudom nálatok ma már nem ez számít, hanem az állkapocs.“
Ebben lehet valami. Az enyém elég markáns, lehet, ezzel fogtam meg a volt csajaimat. Emiatt lehetett több is, mint neked.
Hozzáteszem, én is nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!