Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem ismerik el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem ismerik el, hogy könnyebb a dolguk társkeresés terén?

Figyelt kérdés

Pl. Tinderen kapnak 500 lájkot, a férfiak meg 25-öt. 500-ból akkor is könnyebb normális társat találni, mint a 25 csajból kiválasztani azt az 1-2-t, aki nem kamuprofil/100 kilós/instára követőket gyűjtő bige.

Ehhez képest csak a sírás megy, hogy nincs egy pasi seee...

2022. jan. 24. 11:45
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem elismerik nagy átlagban kivételek meg vannak mindig.
2022. jan. 24. 11:48
 2/35 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok Tinderen, így nem lájkol senki. De nekem az nem pozitívum, hogy valaki megbszna.
2022. jan. 24. 11:56
 3/35 anonim ***** válasza:
95%

Mennyiség ≠ minőség.

Párt keresni nem könnyebb. Megbaszatni magad lehet.

2022. jan. 24. 11:57
 4/35 anonim ***** válasza:
98%
A nők iránt is csak 25 férfi érdeklődik párkapcsolat szempontjából abból az 500-ból. A többi baszni akar vagy maga sem tudja
2022. jan. 24. 11:58
 5/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem könnyebb, sőt...

Nagyon kevés a normális férfi. Az 500 lájkból vagy miből konkrétan van 5 használható. A többi kuka.

2022. jan. 24. 12:07
 6/35 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy te végigmennél az összes white trash, gombás körmű nőn, aki rád ír, hogy “sya, akarok bszni?”, de nálunk azért feljebb van a léc. Kb. 10-ből 1 férfi, ha egyáltalán normális és a céljaink is egyeznek.
2022. jan. 24. 12:08
 7/35 anonim ***** válasza:
16%

A legtöbb férfinak szerintem nincs 25 matche, vagy ha igen, az hetek/hónapok alatt jön össze.Nőként meg pár órán belül jön az 500 like.

A nőknek egyrészt pragmatikusan gondolkodnak. Nekik jó így, tehát minek változtatni. Másik tulajdonsága a nőknek, hogy akkor is panaszkodnak, ha minden tökéletes az életükben. Ez náluk a szocializáció eszköze, ahogy a pletykálkodás is.

2022. jan. 24. 12:09
 8/35 anonim ***** válasza:
98%

Életem során egy hétig voltam fent társkeresőn, elég is volt.

Jól kitöltött profilom volt, egyértelműen kiderült belőle, hogy milyen jellem vagyok milyen érdeklődésekkel és hogy milyen partnert keresek (kor, lakhely, stb szerint). A férfiak többsége el se olvasta a profilomat, csak írt egy "Szia, mizu?", "hey wanna be friends?-t vagy hasonlót. Aztán meg nem értették, hogy miért nem viszonozom az érdeklődést.

Igen, több megkeresést kapunk, de azoknak a minimális részének van értelme és értéke. Jól írták előttem, a mennyiség és a minőség nem ugyanaz.

2022. jan. 24. 12:11
 9/35 anonim ***** válasza:
1%
"céljaink is egyeznek.": Engem szerintem egyszer utasítottak vissza a céljaim miatt. Nyilván a helyes cél a családalapítás és az amerikai álom megvalósítása lett volna Magyarországon. Alapvetően nekem is ez volt a célom, de a reménytelen párkapcsolati piac miatt módosítanom kellett rajta.
2022. jan. 24. 12:12
 10/35 anonim ***** válasza:
0%
8: Azt nem írtad, hogy a pasik 90% -át rögtön jobbra húztad kép alapján. A maradék 10% az, aki ezeket írta. Ha lejjebb vinnéd az igényeidet kinézetben, jönne a hosszú távú gond nélkül.
2022. jan. 24. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!