Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem ismerik el, hogy könnyebb a dolguk társkeresés terén?
Pl. Tinderen kapnak 500 lájkot, a férfiak meg 25-öt. 500-ból akkor is könnyebb normális társat találni, mint a 25 csajból kiválasztani azt az 1-2-t, aki nem kamuprofil/100 kilós/instára követőket gyűjtő bige.
Ehhez képest csak a sírás megy, hogy nincs egy pasi seee...
Mennyiség ≠ minőség.
Párt keresni nem könnyebb. Megbaszatni magad lehet.
Nem könnyebb, sőt...
Nagyon kevés a normális férfi. Az 500 lájkból vagy miből konkrétan van 5 használható. A többi kuka.
A legtöbb férfinak szerintem nincs 25 matche, vagy ha igen, az hetek/hónapok alatt jön össze.Nőként meg pár órán belül jön az 500 like.
A nőknek egyrészt pragmatikusan gondolkodnak. Nekik jó így, tehát minek változtatni. Másik tulajdonsága a nőknek, hogy akkor is panaszkodnak, ha minden tökéletes az életükben. Ez náluk a szocializáció eszköze, ahogy a pletykálkodás is.
Életem során egy hétig voltam fent társkeresőn, elég is volt.
Jól kitöltött profilom volt, egyértelműen kiderült belőle, hogy milyen jellem vagyok milyen érdeklődésekkel és hogy milyen partnert keresek (kor, lakhely, stb szerint). A férfiak többsége el se olvasta a profilomat, csak írt egy "Szia, mizu?", "hey wanna be friends?-t vagy hasonlót. Aztán meg nem értették, hogy miért nem viszonozom az érdeklődést.
Igen, több megkeresést kapunk, de azoknak a minimális részének van értelme és értéke. Jól írták előttem, a mennyiség és a minőség nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!