Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz nektek a társkeresés és hogy lenne könnyebb?
A kérdések adottak: Személyesen nektek, mik azok, amik szerintetek a legjobban megnehezítik a társkeresést? Itt kíváncsi vagyok olyan dolgokra is, amiről tehettek és olyanokra is, amiről nem.
És mik azok a dolgok, amiktől szerintetek könnyebb lenne?
1: Lehetséges. Köszönöm, hogy nem válaszoltál.
2: Miért érzed ezt? Nem tartod magad elég jónak?
Társkereson rengeteg a nem egyedulállo, vagy igenytelen paraszt, vagy aki csak szexre megy, vagy messze van.
Már ennyi feltételnek is, hogy egyedulállo legyen igényes értelmes es normalis kapcsolatra nyitott, alig van aki megfelel.
Es akkor a többi feltételt még nem is neztem. Korban sulyban hozzám hasonlo legyen, jókat tudjunk egyutt beszélgetni, legyen kémia, legyen farka, tudjon az ágyban, lehessen rá komolyat is alapozni ha ugy alakulna, es viszont erezze irántam amit én felé..
Ez meg milliobol 1
Könnyebb lenne a tarskereses eleve, ha csak egyedülállóak lennének fent es nem szexpartnerkeresonek használnák.
Bocsi. Most latom szemelyesen kerdezted.
Szemelyesen eddig csak olyanokkal talalkoztam aki vagy nem fuggetlen vagy hájas diszno meg stb. S
Nem érzed, hogy kicsit negatívan általánosítasz? Mármint, sokan találnak párt. Nem tudom, hogy milyen korosztályban keresgélsz, de mondjuk a 20-30 közöttiben rengeteg ember megfelel ennek a listának. Értelemszerűen, ők válogathatnak is.
Mi könnyítené meg szerinted a helyzeted?
"2: Miért érzed ezt? Nem tartod magad elég jónak?"
Nem, nem tartom magam elég jónak. Elég nehéz önbizalmat építeni úgy, hogy apám egész életében alkoholizált és lelki terrorban tartott, általános iskolában meg végig vertek, csak azért, mert vékonyabb voltam az átlagnál.
Közben az sem segít, hogy a mai társadalom az egó f.szverésére épül (már bocs), hogy kinek miből van több, jobb, nagyobb. Elég felnéznem youtubera vagy bárhova, és máris látok ezer olyat aki olyan mint én, meg ezer olyat akik jobbak, vagy legalábbis jobb helyzetben vannak, szerencsésebbek az életben.
Eddigi 3 barátnőm álompasijai sorrendben:
1. Ryan Gosling
2. Sebastian Stan
3. Leondardo DiCaprio
Hát minden alkalommal kicsit megsüllyedt a lelkem, amikor bejelentették, hogy amúgy nekik ők az "álmok". Mégis hogy venném fel a versenyt ilyen emberekkel? Jó igaz, a barátnőim voltak, de hiába, a vége úgyis mindig szakítás lett, pedig én életre terveztem volna velük.
Egyedülálló anya vagyok, negyvenes korosztály. A legtöbb pasi csak megfektetni akar vagy azt hiszi, leviszem az elvárásaimat a béka feneke alá, mert rászorulok. Hát nem. Imádom a lányomat, semmit nem bántam meg és nem kell akármilyen kapcsolat. Hozzám illő párt keresek korban és helyzetben, de nagyon nehéz dolgom van. Én szívesen elfogadom más gyerekét, rugalmas vagyok együttélés és különélés szempontjából is, de csak olyan párt tudok elképzelni, akivel "egy húron pendülünk" a legtöbb szempontból.
A külsőben is rugalmas vagyok, hiszen én is csak egy átlagos nő vagyok, de belsőre megvannak az elvárásaim. Semmi olyan, amit én ne nyújtanék. De nem találok ilyet, mert az ilyenek vagy kapcsolatban vannak, vagy fiatalabb, gyerektelen nőt keresnek.
Szerintem, ha őszinték lennének az emberek a céljaikat illetőleg az tuti segítene. Mármint ne hazudják azt, hogy komolyat akarnak, amikor nem is. Ezen kívül egy személyiség és érdeklődési kör teszt is jó lenne, hogy az alapján dobja a rendszer össze az embereket, nyilván ha már a külső szimpátia megvan.
Azoknak meg akik toxikusan gondolkodnak és olyan mondataik vannak, hogy minden nő kXurva és minden pasi mocskos disznó azokat pedig jó lenne ha ingyenes pszichológiai terápiára irányítanák, hogy sikerüljön egészséges módon túltenni magukat a múltbeli csalódásaikon, amik mérgezik majd a jövőbeli ismerkedésüket is.
Kb. ennyi :D
Hát, írom sorra a szűrőimet (40+ nő):
-Először ugye pár képet látok, nyilván fontos, hogy valamennyire vonzó legyen számomra, vagy legalábbis el tudjam képzelni, hogy a személyiségével meg tud annyira fogni, hogy az adott külsőhöz vonzódjak (az általam preferált korosztályban 10-ből 1)
-Adatlap: kit keres, mit mond magáról, amiből lehet következtetni a személyiségére, életstílusára, milyen jellegű kapcsolatot keres - itt sok szűrőnek én nem felelnék meg, de van, hogy már eleve látom, hogy abszolút nem passzolnánk, vagy olyan hobbijai vannak, vagy a gondolkodása olyan, ami tőlem nagyon távol áll, vagy más típusú kapcsolatot keres, pl. szeretősdit vagy épp családot akar alapítani (én már nem).
-Kölcsönös szimpátia - gondolom nem kell magyarázni, aki nekem megfelelne, nem biztos, hogy én is neki...
-Kommunikáció... ez vagy megindul vagy nem. Nekem nagyon fontos az, hogy legyen a találkozó előtt némi ismerkedés, beszélgetés, hogy ne fecséreljem az időm olyanra, akivel tuti nem passzolnánk. Sok beszélgetés néhány mondat után megszakad, mert egyszerűen nincs közös téma vagy nem egyezik a stílusunk.
-Ha a beszélgetés beindul, akkor jönnek a számomra igazán fontos tényezők, mint intelligencia, személyiség - ezzel lehet megfogni, ettől kezdek el igazán érdeklődni valaki iránt, esetleg vonzódni hozzá. Na ez nagyon ritka.
-Személyes találkozás: itt dől el minden, vagy bejövünk egymásnak élőben is vagy nem...
És ha mindezen túljutottunk, esetemben több százból vagy akár több ezerből egyetlen férfival, akkor indul csak az érdemi ismerkedés, fel kell építeni a kapcsolatot, összecsiszolódni, közösen működtetni...
Most éppen itt tartok, tartunk és piszok mázlistának érzem magam, hogy ennyi szűrőn átment valaki, pontosabban kölcsönösen átmentünk egymás szűrőin. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!