Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz nektek a társkeresés és hogy lenne könnyebb?
A kérdések adottak: Személyesen nektek, mik azok, amik szerintetek a legjobban megnehezítik a társkeresést? Itt kíváncsi vagyok olyan dolgokra is, amiről tehettek és olyanokra is, amiről nem.
És mik azok a dolgok, amiktől szerintetek könnyebb lenne?
21#
És ez akkor a helyzet a nőknél is nemdebár!
Vagy ez a megfigyelés csak a férfiakra lehet igaz, és a nők között nincs "selejt"?
Férfiszemmel persze nem szoktunk így degradálni nőket általánosan hogy selejtezzük őket, de egyes nők ezt könnyűszerrel megteszik a férfiakkal
"Aha, szóval az átlag az a top 20%"
Nem a top 20, na de nem is az alja 20%, ahogy ti az átlag pasit vizionáljátok.
#22 Majdnem igaz. Ugyanis a társkeresőn fenn lévő férfiak többsége nem egyedülálló, hanem kapcsolatban van és mellékest keres. És ők az aktívabbak.
Aztán azt is vegyük figyelembe, hogy egy szakítás/válás után felmegy egy nő, 2-3 hónap alatt kikészül és leiratkozik, inkább marad egyedül vagy próbál élőben ismerkedni. A férfiak viszont fennmaradnak, hiszen nem rájuk ír naponta 10-20 perverz alak.
Tovább megyek: mások számára normális pasik is bepróbálkoznak szexre olyan nőnél, aki csak arra érdekli. Tehát egy elvált, idősebb nő azzal szembesül, hogy a ráírók 80-90%-a csak szexet akar tőle. Ebben vannak jóképű, helyes férfiak is dögivel, de az ő szempontjából ez selejt kategória, mert NEM EZT KERESI.
És ezt kéne megérteni. A rám író orvos, ügyvéd, kidolgozott 25 éves srác nekem selejt kategória, mert az adatlapján lévő információval ellentétben, tőlem nem komoly kapcsolatot akart. Átlagos pasi valóban alig írt rám, mert vagy kanos jópasik vagy lúzerek akik senkinek sem kellenek. Ez a két kategória van nagyobbrészt. Nőkből nem hiszem, hogy ez az arány.
"Ebben vannak jóképű, helyes férfiak is dögivel, de az ő szempontjából ez selejt kategória, mert NEM EZT KERESI."
Szóval akit nem keresek az mind selejt?
Nem tudtam akkor hogy az összes ellenkező nemű személy aki kiesik a játékból számomra, az selejtnek tekintendő, de neked köszönhetően ezt is tudom most már.
Tulajdonképpen akkor szinte mindenki selejt, vagy talán csak túlzasba vittem ezt az ostoba gyakorit. Gyanítom utóbbi
Szeretném leszögezni, hogy hála a jó égnek nem kerestem sosem görcsösen párkapcsolatot, és most sem kell csak azért, hogy legyen.
Okok, amik miatt nehezebben megy / nehezebben találok párt, mint sok más nő:
- túlsúly és ehhez azért nem társul egy instagram/topmodell-szerűen szép arc, hogy ellensúlyozza
- introvertáltság
- önbizalomhiány
- nagyon kevés esetben tudok feloldódni idegen emberek társaságában... pl. hajlamos vagyok keresni és nem találni a megfelelő szavakat, hajlamos vagyok nyökögni, természetellenes módon és hangsúllyal beszélni, látszik rajtam, hogy feszengek
- hajlam depresszióra (ha nagyon elhatalmasodik rajtam, az eléggé ki tud ülni a testtartásomra, arcomra)
"Mármint ne hazudják azt, hogy komolyat akarnak, amikor nem is."
Ha nem josz be eléggé az nem jelenti azt hogy nem is keres komoly kapcsolatot. Elsosorban szerintem mindenki a nagy ot keresi..addig meg jon ami jon. A csajnak kell kideritenie hogy mennyire jon be a csavonak es nem odaadni magat ha nem biztos benne hogy komolyan tervez vele.
Tényleg nem kène selejtnek hivni senkit se csak mert nem az eseted.. mondom ezt ugy hogy nekem is a kigyurt pozolos csavok pl inkabb rohejesek mint szexik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!