Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz nektek a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz nektek a társkeresés és hogy lenne könnyebb?

Figyelt kérdés

A kérdések adottak: Személyesen nektek, mik azok, amik szerintetek a legjobban megnehezítik a társkeresést? Itt kíváncsi vagyok olyan dolgokra is, amiről tehettek és olyanokra is, amiről nem.

És mik azok a dolgok, amiktől szerintetek könnyebb lenne?

2021. aug. 28. 13:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
#20 Átlag pasiból azért van kevés az egyedülálló férfiak között, mert az átlagos pasik KAPCSOLATBAN VANNAK. Az egyedülállók többsége a selejt, nem az átlag.
2021. aug. 29. 10:10
 22/30 anonim ***** válasza:

21#

És ez akkor a helyzet a nőknél is nemdebár!

Vagy ez a megfigyelés csak a férfiakra lehet igaz, és a nők között nincs "selejt"?

Férfiszemmel persze nem szoktunk így degradálni nőket általánosan hogy selejtezzük őket, de egyes nők ezt könnyűszerrel megteszik a férfiakkal

2021. aug. 29. 10:15
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

"Aha, szóval az átlag az a top 20%"

Nem a top 20, na de nem is az alja 20%, ahogy ti az átlag pasit vizionáljátok.

2021. aug. 29. 10:16
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

#22 Majdnem igaz. Ugyanis a társkeresőn fenn lévő férfiak többsége nem egyedülálló, hanem kapcsolatban van és mellékest keres. És ők az aktívabbak.

Aztán azt is vegyük figyelembe, hogy egy szakítás/válás után felmegy egy nő, 2-3 hónap alatt kikészül és leiratkozik, inkább marad egyedül vagy próbál élőben ismerkedni. A férfiak viszont fennmaradnak, hiszen nem rájuk ír naponta 10-20 perverz alak.

Tovább megyek: mások számára normális pasik is bepróbálkoznak szexre olyan nőnél, aki csak arra érdekli. Tehát egy elvált, idősebb nő azzal szembesül, hogy a ráírók 80-90%-a csak szexet akar tőle. Ebben vannak jóképű, helyes férfiak is dögivel, de az ő szempontjából ez selejt kategória, mert NEM EZT KERESI.

És ezt kéne megérteni. A rám író orvos, ügyvéd, kidolgozott 25 éves srác nekem selejt kategória, mert az adatlapján lévő információval ellentétben, tőlem nem komoly kapcsolatot akart. Átlagos pasi valóban alig írt rám, mert vagy kanos jópasik vagy lúzerek akik senkinek sem kellenek. Ez a két kategória van nagyobbrészt. Nőkből nem hiszem, hogy ez az arány.

2021. aug. 29. 10:27
 25/30 anonim ***** válasza:
24%

"Ebben vannak jóképű, helyes férfiak is dögivel, de az ő szempontjából ez selejt kategória, mert NEM EZT KERESI."

Szóval akit nem keresek az mind selejt?

Nem tudtam akkor hogy az összes ellenkező nemű személy aki kiesik a játékból számomra, az selejtnek tekintendő, de neked köszönhetően ezt is tudom most már.

Tulajdonképpen akkor szinte mindenki selejt, vagy talán csak túlzasba vittem ezt az ostoba gyakorit. Gyanítom utóbbi

2021. aug. 29. 13:02
 26/30 anonim ***** válasza:
Párkapcsolat szempontjából selejt. Hogy ő mit keres valójában nem tudom, de az, aki azt írja, hogy komoly kapcsolatot keres és engem csak megdugni akar, nekem selejt. Hogy ő amúgy milyen ember, EBBŐL A SZEMPONTBÓL nem számít. Lehet tök jó fej egy kolléga, segítőkész rendes, és közben csalja a feleségét. Emberileg értékes, kapcsolat szempontjából selejt.
2021. aug. 29. 13:18
 27/30 anonim ***** válasza:
91%

Szeretném leszögezni, hogy hála a jó égnek nem kerestem sosem görcsösen párkapcsolatot, és most sem kell csak azért, hogy legyen.

Okok, amik miatt nehezebben megy / nehezebben találok párt, mint sok más nő:

- túlsúly és ehhez azért nem társul egy instagram/topmodell-szerűen szép arc, hogy ellensúlyozza

- introvertáltság

- önbizalomhiány

- nagyon kevés esetben tudok feloldódni idegen emberek társaságában... pl. hajlamos vagyok keresni és nem találni a megfelelő szavakat, hajlamos vagyok nyökögni, természetellenes módon és hangsúllyal beszélni, látszik rajtam, hogy feszengek

- hajlam depresszióra (ha nagyon elhatalmasodik rajtam, az eléggé ki tud ülni a testtartásomra, arcomra)

2021. aug. 30. 13:10
 28/30 anonim ***** válasza:

"Mármint ne hazudják azt, hogy komolyat akarnak, amikor nem is."

Ha nem josz be eléggé az nem jelenti azt hogy nem is keres komoly kapcsolatot. Elsosorban szerintem mindenki a nagy ot keresi..addig meg jon ami jon. A csajnak kell kideritenie hogy mennyire jon be a csavonak es nem odaadni magat ha nem biztos benne hogy komolyan tervez vele.

Tényleg nem kène selejtnek hivni senkit se csak mert nem az eseted.. mondom ezt ugy hogy nekem is a kigyurt pozolos csavok pl inkabb rohejesek mint szexik.

2021. aug. 30. 16:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha egy nő megadja az életkorát és a helyzetét és ráír ennek ellenére 15 évvel fiatalabb, meg házas, meg perverz, akkor nem arról van szó hogy nem jövök be eléggé. Ha a második levélben már a szexuális szokásaimról érdeklődik, akkor kétlem, hogy komoly szándékkal írt rám. Nem egy randi után szokták ezt benyögni többnyire, hanem így indítanak, ezért is nem lesz az egészből semmi. Nekem ez párkapcsolati szempontból selejt. Az nem selejt, akivel beszélgetünk, esetleg találkozunk is, belátjuk, hogy nem egymást keressük és elköszönünk.
2021. aug. 30. 16:41
 30/30 anonim ***** válasza:
20: Tudom, hogy hiába magyarázom neked, de a számomra vonzó az nem a macsó szépfiú, hanem egy átlagos pasi, akiben meglátok valami vonzót. Azokat, akiket mindenki más jobbra húzna Tinderen, én balra húzom, mert én nem tudnék mit kezdeni egy menő ingben feszítő, modell külsejű üzletemberrel, akinek a hobbija a vitorlázás. Nem az én világom.
2021. aug. 30. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!