Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz nektek a társkeresés és hogy lenne könnyebb?
A kérdések adottak: Személyesen nektek, mik azok, amik szerintetek a legjobban megnehezítik a társkeresést? Itt kíváncsi vagyok olyan dolgokra is, amiről tehettek és olyanokra is, amiről nem.
És mik azok a dolgok, amiktől szerintetek könnyebb lenne?
"Először ugye pár képet látok, nyilván fontos, hogy valamennyire vonzó legyen számomra, vagy legalábbis el tudjam képzelni, hogy a személyiségével meg tud annyira fogni, hogy az adott külsőhöz vonzódjak (az általam preferált korosztályban 10-ből 1)"
Jogos és őszinte legalább, de ezen akkor is felröhögtem kínomban.
Pontosan az ilyen 10/1-es szűrők azok amik miatt hánynom kell a társkereséstől. Nekem is van szűrőm persze, na de nem 10/1 az alapkinézet címszóval. Férfiként ez 10/5-6 és akkor válogattam.
Nem vagyunk egyformák persze, de én ezen a gusztustalan húspiacon nem veszek részt köszi
12: Nekem nem jönnek be se a macsó szépfiúk, se a kigyúrt, tetovált kopaszok, se a 20 évvel idősebbnek kinéző negyvenes-ötvenesek (akik amúgy lehet, hogy tényleg idősebbek is, csak csalni próbálnak a korukkal).
Nőként én főleg ilyen felhozatalból válogatok és alig van köztük átlagos külsejű, de számomra vonzó pasi.
Nekem az segítene, ha egyáltalán nyitna valaki felém, de jelenleg nincs ilyen a környezetemben. :D
Ezen kívül az is, ha kicsit könnyebben oldódnék idegenek társaságában.
Ismerkedem neten, bár sok esélyt nem adok neki, sok sikertelen randi után.
De legalább "gyakorlok". :D
16 Az érzéseimről, tapasztalataimról beszéltem, ez volt a kérdés, amit a kérdező feltett. Ha neked ez rinya akkor nem tudom mit mondjak neked.
Meg az nem rinya, amikor itt a nők arról beszélnek, hogy "nincs kapcsolatra alkalmas férfi"? Elárulom ők sem azért nem találnak párt, mert "nincs kapcsolatra alkalmas férfi".
Hagyjuk már ezt. Süket duma amivel megpróbálod bemagyarázni, hogy miért lettem lepontozva.
Keveset járok társaságba, de szeptembertől szerencsére ez megváltozik, több emberrel fogok találkozni. Magamon is kell dolgoznom, mert vannak még feldolgozatlan traumáim az előző kapcsolatomból. Már szerencsére nagyon halványak, de továbbra is foglalkozom velük, nehogy egy váratlan helyzetben üssenek be, egy esetleges új kapcsolat rovására.
Én az online ismerkedést nagyon nem tartom jónak. Személytelen. Nincsenek is jó tapasztalataim róla.
"Nekem nem jönnek be se a macsó szépfiúk" majd
"Nőként én főleg ilyen felhozatalból válogatok és alig van köztük átlagos külsejű, de számomra vonzó pasi."
Aha, szóval az átlag az a top 20%
hiszen alig vannak jelen, tehat semmiképpen nem egy gyakori férfikinézetről van szó, hanem a full macsó kategóriáról.
Ennyit a neked nem jönnek be a szépfiúk dologról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!