Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem ismerik el, hogy könnyebb a dolguk társkeresés terén?
Pl. Tinderen kapnak 500 lájkot, a férfiak meg 25-öt. 500-ból akkor is könnyebb normális társat találni, mint a 25 csajból kiválasztani azt az 1-2-t, aki nem kamuprofil/100 kilós/instára követőket gyűjtő bige.
Ehhez képest csak a sírás megy, hogy nincs egy pasi seee...
Ha elismerjük akkor neked jobb lesz? Nem hinném hogy ez fontos lenne!
Ha nem tudod adni az alapokat ami kell a csajozashoz akkor inkább maradj csöndbe és bújj el.
L
Nem a Tinder-ről van szó, így nem húzogattam senkit. Ha kint volt a profilomon, hogy 27 éves korig ismerkedem, minek írtak negyven felett? Ha kint volt a profilomon, hogy csak komoly kapcsolat érdekel, minek írtak szexajánlatokkal? Ha kint volt a profilomon, hogy ne csak annyit írjon, hogy szia, minek írt olyan, aki csak ennyit írt? Érted, hogy mi a probléma? Jaj, biztos ez is az én hibám lesz. :D
A való életben összejöttem álmaim férfijával, szóval csak jól jártam azzal, hogy nem adtam lejjebb az igényeimből és hogy otthagytam az online ismerkedést.
Nem tudom, hányan húztak ténylegesen jobbra, amikor tindereztem, mivel én magam kevés férfit húztam jobbra. Aki az órájával vagy a kocsijával menőzött, vagy a szúnyogcsődör testével ott feszített valami tengerparton, az elvből ment balra.
Manapság nagyon nincs már pár keresési lehetőség, hacsak valaki nem a középiskolában, egyetemen, munkahelyen ismerkedik. Nekem semmi bajom az online társkereséssel, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!