Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem ismerik el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem ismerik el, hogy könnyebb a dolguk társkeresés terén?

Figyelt kérdés

Pl. Tinderen kapnak 500 lájkot, a férfiak meg 25-öt. 500-ból akkor is könnyebb normális társat találni, mint a 25 csajból kiválasztani azt az 1-2-t, aki nem kamuprofil/100 kilós/instára követőket gyűjtő bige.

Ehhez képest csak a sírás megy, hogy nincs egy pasi seee...

2022. jan. 24. 11:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

7:

Köszönjük, Dr. Freud. :DD

2022. jan. 24. 12:15
 12/35 anonim ***** válasza:
27%

Ha elismerjük akkor neked jobb lesz? Nem hinném hogy ez fontos lenne!

Ha nem tudod adni az alapokat ami kell a csajozashoz akkor inkább maradj csöndbe és bújj el.

L

2022. jan. 24. 12:18
 13/35 anonim ***** válasza:
97%

Nem a Tinder-ről van szó, így nem húzogattam senkit. Ha kint volt a profilomon, hogy 27 éves korig ismerkedem, minek írtak negyven felett? Ha kint volt a profilomon, hogy csak komoly kapcsolat érdekel, minek írtak szexajánlatokkal? Ha kint volt a profilomon, hogy ne csak annyit írjon, hogy szia, minek írt olyan, aki csak ennyit írt? Érted, hogy mi a probléma? Jaj, biztos ez is az én hibám lesz. :D

A való életben összejöttem álmaim férfijával, szóval csak jól jártam azzal, hogy nem adtam lejjebb az igényeimből és hogy otthagytam az online ismerkedést.

2022. jan. 24. 12:19
 14/35 anonim ***** válasza:
89%
Azt hallottátok már, hogy minőség a mennyiség felett? Sokra nem megyünk a 100 match-el, ha a 99% farokkép, vagy meztelen kép kérő, vagy csak simán dugni akar. Ezzel, ha komoly kapcsolatot keresünk, nem vagyunk előrébb.
2022. jan. 24. 12:26
 15/35 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom, hányan húztak ténylegesen jobbra, amikor tindereztem, mivel én magam kevés férfit húztam jobbra. Aki az órájával vagy a kocsijával menőzött, vagy a szúnyogcsődör testével ott feszített valami tengerparton, az elvből ment balra.

Manapság nagyon nincs már pár keresési lehetőség, hacsak valaki nem a középiskolában, egyetemen, munkahelyen ismerkedik. Nekem semmi bajom az online társkereséssel, nekem bevált.

2022. jan. 24. 12:29
 16/35 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen mindegy, hogy hány ember kedvelget, úgyis eggyel jövök össze. Férfimánia ez a minél több legyen dolog. Azért is mennek rá minden nőre a társkeresőn, mint a darazsak.
2022. jan. 24. 12:32
 17/35 anonim ***** válasza:
97%
Hiába könnyebb a dolguk ha mindig csak az idióta pasik kitartóak.
2022. jan. 24. 12:33
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
A meztelen kép kérők kamuprofil incelek chad képekkel (angol oldalakról tudom). Alapból nem kéne őket jobbra húzni, ha kapcsolatot akarsz.
2022. jan. 24. 12:36
 19/35 A kérdező kommentje:
A férfiak ugyanúgy silány minőségből válogathatnak; csak nekik 500 helyett 25 jelöltből kell kiszűrni, ergo még nehezebb dolguk van, mert kisebb a merítés.
2022. jan. 24. 13:15
 20/35 anonim ***** válasza:
13%
Én még csak válogatni se tudok. Vagy összejövök magas értékű férfiként a velem "egy szinten lévő" tehénnel, vagy nem kapok semmit.
2022. jan. 24. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!