Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 22 vagyok(nyáron leszek 23),a pasi 30 lesz áprilisban.
2022. jan. 24. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

a 8 év alapból nem sok...habár 18-26-ra már azt mondanám személy szerint, hogy igen.

De...ha mondjuk te még tanulsz és nem keresel, és összeköltöztök és őt nem zavarja ha mondjuk egyedül fizet mindent amíg nem kezdesz valahol dolgozni akkor nincs nagy probléma.

De ki tudja ő milyen életet él és te milyen életet, milyen a személyiségetek....

el kell dönteni.

Egy próbát megér.

Habár...a veled egykorú fiúk biztos ellene lesznek mert elszednek előlük

2022. jan. 24. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos úgy veszem észre, már önmagad is ki akarod hangsúlyozni a korkülönbséget. Miért?

Talán ez sokkal fontosabb dolog, semmint a te kérdésed, mert az viszonylagos.

2022. jan. 24. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatesom és a párja között 8 év van, 20 és 28 évesek…szerintem borzasztóan nagy ez ebben a korban még, a férfi már esetleg a csaladapaitashoz közeledik, a lány megy most akar tovább tanulni…
2022. jan. 24. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Apám és anyám között is 8 év van. Apám 30 volt mikor házasodtak. Azóta is együtt vannak, szerintem 20 év fölött már nem lényeg.
2022. jan. 24. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem rendben van.
2022. jan. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!