Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés

Ő 20, én 38. Úgy érzem mások a problémáink az életben. A fő ugye az, hogy alapból örülnék, ha mindenki a saját korosztályában keresne, ezért nem értem, mit eszik rajtam, én pedig sajnálom, hogy nekem nem jött össze a sajátomból, ezért férfiként a bárki, csak legyen valaki alapon kell mozognom.

F

2022. jan. 7. 15:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen rendben van

37 F

2022. jan. 7. 15:56
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Kapcsolathoz túl sok, de szexelni lehet összejárni. Nyíltan írd meg neki, hogy nem tudsz vele komoly kapcsolatot elképzelni, de ettől még szívesen közelebb kerülnél hozzá.
2022. jan. 7. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
Igen, főleg ilyen korban, mivel hiába felnőtt ő is, eléggé más életszakaszban vagytok. Emiatt is érzed, hogy más jellegűek a problémáitok és ebből lehetnek majd konfliktusok. Persze ha mindketten akarjátok, akkor meg lehet próbálni, csak nem sok esély van rá, hogy ebből komoly, tartós kapcsolat legyen. De kivételek mindig vannak, van akinek ilyen felállással jól működő kapcsolata van. Nem sok, de azért van.
2022. jan. 7. 16:02
 4/18 anonim ***** válasza:
29%

Marhaság. Mert talán a saját fingjukon röhögő huszonévesek jobbak? Szinte mindegyikük csak dugni akár, mert a tesztoszteron 100%-os szinten van bennük. Feltehetően közülük kerülnek ki azok, akik a lányok italába a szórakozóhelyen drogot tesznek. Némelyik talán a saját anyját is megrakná.

Milyen érdekes, hogy Dallos Bogi, sem egy tejfelesszájú huszonévest választott férjnek, hanem egy 40 körüli férfit (Puskás Peti).

2022. jan. 7. 16:03
 5/18 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem sok. Ő gondolom még tanul, hiszen pl évvesztes, előkészítős osztályban ez még konkrétan akár gimnazista kor is lehet.

Teljesen mások a problémáitok, mások a tapasztalataitok. Nem tudom akar-e valamelyikőtök gyereket, de az is problémás ilyen korkülönbséggel.

Ez pont az a korkülönbség és korosztály, ami laza kapcsolatra jó lehet, mert a nőnek tetszik a férfi tapasztalata és önállósága, a férfinak meg a nő hamvassága. De komoly kapcsolatra nem túl ideális. Biztos van, ahol működik, de azért nagyon nagy a korkülönbség.

2022. jan. 7. 16:03
 6/18 anonim ***** válasza:
38%
Baromi sok, de ti tudjátok.
2022. jan. 7. 16:07
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Persze, fia lehetnél majdnem
2022. jan. 7. 16:40
 8/18 anonim ***** válasza:
Saját korosztályodnak nem kellesz, de legalább tudod hülyíteni a tini csitriket. Mi ebben a gond? :D Meghúzod párszor azt kész. Nem kell túl gondolni ezt.
2022. jan. 7. 16:58
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Ma már nem feltűnő, elég körülnézni a celebek között.

Ja nekik lehet. Bocs. :)

2022. jan. 7. 19:01
 10/18 anonim ***** válasza:
36%
Apja lehetnél..
2022. jan. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!