Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
Ő 20, én 38. Úgy érzem mások a problémáink az életben. A fő ugye az, hogy alapból örülnék, ha mindenki a saját korosztályában keresne, ezért nem értem, mit eszik rajtam, én pedig sajnálom, hogy nekem nem jött össze a sajátomból, ezért férfiként a bárki, csak legyen valaki alapon kell mozognom.
F
2022. jan. 7. 15:55
11/18 anonim válasza:
Ha nő lennél, több támogatód lenne, hogy szabad vagy, a kor csak egy szám, stb.
Nem sok. A csaj gondolom oda van érted, mert számára egy elérhetetlen férfi képét fested le. Élj ezzel a naiv szerelmes érzéseivel és éljétek ki. Én is így tennék. Ha nem te, akkor majd más idős pasikra megy rá.
13/18 anonim válasza:
Sok bizony, gyereked lehetne majdnem.
14/18 A kérdező kommentje:
Miközben hagyjuk ezt a gyereked lehetne dumát, mert ma ugye még 35+ éveseknek sincs gyereke, egy érdekes számolást végeztem, hogy majdnem akkor veszthettem volna el a szüzességem, mikor ő fogant, szóval ilyen módon tényleg lehetne, ha akkor elvesztem, és mondjuk pont én vagyok az anyjával a férje helyett. :D
2022. jan. 7. 21:39
16/18 anonim válasza:
A férjem 42 éves, a fia 18, szóval nem olyan hülye duma ez. Pá évig jó lehetsz neki, aztán ha majd családot akar, akkor keres fiatalabbat.
17/18 anonim válasza:
Igen, szóval lehetnél az apja. Nemileg érett, szexuálisan aktív ember voltál, mikor ő született. Ezt jelenti, hogy az apja lehetnél.
18/18 anonim válasza:
9-es vagyok.
Miért lettem lepontozva kiscsillag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!