Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok, összejönnétek egy 30 éves fiúval/férfival?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 22:46
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
27 szavazat
1/11 anonim válasza:
Manapság ettől még nagyobb korkülönbségeket is látok. De az arányokra én is kíváncsi lennék. pl Éppen pár hete jött össze egyik ismerősöm a buszsofőrjével aki vagy majd 40 éves :D
2/11 anonim válasza:
FIÚVAL😀😀😀
Lassan már a 15 éves lány nőnek számít, az 50 éves férfi meg fiúnak.
3/11 anonim válasza:
Nem, számomra túl nagy a korkülönbség.
20/L
4/11 anonim válasza:
Kösznem, menjen a saját szintjére, ha nem szellemileg visszamaradott. Ha meg igen, kezeltesse magát.
5/11 anonim válasza:
Persze, ha megvan a kémia és minden passzol, aminek passzolnia kell, akkor igen, ugyanúgy összejönnék egy 10 évvel idősebbel, mint egy velem egykorúval vagy csak pár évvel idősebbel.
6/11 anonim válasza:
18 voltam, ő 29. Összejöttünk, összeházasodtunk, született 4 csodás gyermekünk és boldogok vagyunk a mai napig. 😊 46N
7/11 anonim válasza:
Én 3 évvel vagyok idősebb és 20 a feleségem. 18 volt amikor összejöttünk. Én szeretem, ő is engem, készülünk a gyerek vállalásra. Ennél jobban nem lehet "össze jönni" szerintem.
Nem a korán vagy az én koromon múlik, hanem hogy minden nap teszünk érte hogy jobb legyen a kapcsolat. És ha valami nem jó akkor kompromisszum képesnek kell lennünk.
8/11 anonim válasza:
a kapcsolat létesítés az egy szerencse játék , kortól függetlenül is hamar véget érhet,de tarthat sokáig is..
9/11 anonim válasza:
Nem.
Ismerkedjen idősek otthonában!
21/N
10/11 anonim válasza:
Csak a személyiség számít.
Egy ötmilliárd éves emberrel is összejönnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!