Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legtaszítóbb számotokra az incelekben?
Kezdjük azzal, hogy milyen értelemben értjük az incelt. A "szótári definíciót" értjük alatta, vagy azt, hogy aki magát nyilvánosan incelnek nevezi, hogy viselkedik. Mert a sima defínció szerint mindenki, aki szeretne szexelni, de eddig nem volt lehetősége... közben meg én eddig egy incelt nem láttam fórumon, aki incelként hivatkozva magára ne kerülne bele egy olyan örvénybe, hogy elkezdjen mindenki irányában vádaskodni, hogy "márpedig emiatt vagyok incel".
Nekem az utóbbi kategóriával van bajom, azzal nem, aki képes belátni a saját hibáit az ügyben, és nemcsak annyit, hogy "hja, hűt nem vagyok lapátállú meg izmos, meg túl jófiú vagyok". A másik oldal viselkedésében meg az a szörnyen zavaró, hogy:
- mindenki mást felelőssé tesznek a saját kudarcukért, kivéve önmagukat, annyira beképzeltek, hogy azt hiszik, ők belsőre tökéletesek
- általánosításokat tesznek a nőkre, olyan jelleggel, hogy "minden nő k...a, golddigger, buta, csak szopással lehet sikeres a munkában - mert amúgy nem lehetne az, mert nő, ezért buta", vagy "a nők 99%-a..."... mégcsak nem is többség, hanem SZINTE MIND...
és akkor még ezeknek az elburjánzásai, amikor tényleg azt hiszi vki, hogy azért, mert egy területen egész jó / kiemelkedő, NEKI KIJÁR az a típusú nő, akit kinézett magának (és az általában nála sokkal szebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!