Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen testalkatú férfi a legtaszítóbb számotokra?
Ki az akivel biztosan nem kezdenél kapcsolatot bármilyen intelligens, jó humorú, család szerető, és jó ember .... stb. képzeld ide, ami számodra fontos?
Ha többet is megjelölnél vagy van más ötleted, írd le kérlek.
Hát nem tudom. Ezek közül melyik a csalascentrikus, figyelmes, nem bunko, nem himsoviniszta, nem csóró, nem celtalan?
Én azt választanám
3.
Akkor troll flood lenne a válaszok között. Így is van rá esély.
Nem tudtam jelölni mert ezek közül több is taszít, vagy kizáró tényező. A vékony magas emberek nem szoktak tetszeni, de egyszer szembe jöhet egy, aki megfog, nem kizárt a dolog. Én 168 cm magas vagyok, ez alá nem mennék, de ez se kőbe vésett, csupán minimális az esélye, hogy nálam alacsonyabb férfi tetszen meg.
Az aputest elfogadható, ha mással kompenzál és hamar javítható.
Az utolsó három azonban kizáró ok. A kancsalság, végtag, szem hiány, plusz/vagy a normáltól kevesebb ujj stb. sajnos mind taszítanak. Nehezen tudok olyan testi sérülést elképzelni, ami mellett vonzó marad számomra a férfi.
A két ajtós kigyurt állat pedig egyértelműen kizáró ok, ahogy a sörhas is. Ez a kettő a legtaszítóbb számomra.
Leirom, milyen johet szoba, a tobbi kuka.
Nagyon jo testaranyok, ha alacsony, akkor se legyen rovidlabu. Ha magas, akkor viszont langaleta lehet.
Szeles vizszintes vall kotelezo. A rajnai borospalack az a halalom, ha keskeny, az nem nyero, de inkabb az, ha egyenes.
Vekony szalkas alkat izomzattal. Termeszetes izmok, nem strici trening.
A puhany vekonysag jobban taszit, mintha megsem sovany. Tehat uszogumi, feminin kappanhaj nem, pasis forma.
Inkabb egy fejjel kisebb legyen, ha levetkozve szep a teste.
Egy formas csuklo nagyon tud tetszeni, foleg, ha nem szoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!