Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legtaszítóbb számotokra az incelekben?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 18:07
1/31 anonim válasza:
Ahogy beszélni képesek más emberekről. Meg ahogy hárítják a felelősséget, hogy véletlenül se kelljen dolgozni magukon.
2/31 anonim válasza:
A gondolkodásuk, a személyiségük.
3/31 anonim válasza:
Számomra semmi. Engem egyáltalán nem vonz, hogy olyan emberbe rúgjak bele, aki a földön fekszik.
5/31 anonim válasza:
Amikor a nők megölésére és megerőszakolására buzdítják egymást. Illetve amikor bármi rossz történik egy nővel egy férfi által, akkor önelégülten magyarázzák, hogy őket kellett volna választaes akkor minden happy lenne, de hát a jóképű pasik már csak ilyen szemetek.
6/31 anonim válasza:
Az, hogy együtt éreznek a pedofilokkal és erőszak tevőkkel, hisz még azoknak is jut szex, csak nekik nem.
7/31 anonim válasza:
Az, hogy némelyik konkrétan VESZÉLYES. Pl. nőket öl.
8/31 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden, de ez persze csak a gyakoris incelekre vonatkozik, meg a hozzájuk hasonlókra (tehát nem minden "nőknél sikertelen" pasira, csak ezekre a rinyáló, trollkodó nyomorultakra).
Én nőként nagyon sokáig sikertelen voltam a férfiaknál, ráadásul toxikus családban nőttem fel. Mégsem gyűlölködtem, nem aggattam undorító jelzőket a férfiakra, nem hibáztattam másokat a saját szerencsétlenségem miatt.
Ezeknek a kis hülyéknek lenne mit tanulniuk.
31/n
9/31 anonim válasza:
A felsorolt tulajdonságok közül egyik sem igaz rám. Na kíváncsi vagyok mi lesz a következő ökörség😆
19f incel
10/31 anonim válasza:
Nem igazán tesznek azért, hogy jobb helyzetben legyenek és szélsőségesen gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!