Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legtaszítóbb számotokra az incelekben?
A folyamatos kifogáskeresés, és mások hibáztatása. Az, hogy az élete nem ott tart, ahol szeretné, soha nem az ő hibája, mindig a világ tehet mindenről. Ha normális tanácsokat kapnak, akkor meg jön az 1000 meg 1 kifogás, hogy az úgy miért nem jó.
Az csak hab a tortán, amikor itt is mindenféle teljesen elszállt ötleteikkel jönnek, hogy a nőket “újra el kell osztani”, olyat is olvastam már, hogy hormoninjekciókat adatnának be a nőknek, hogy jobban kívánják a szexet, és úgy ők is szexhez juthatnának. Vagy a fiú magzatok közelező abortálása (mert szerintük ekkora a férfitöbblet (ami valójában nincs is)).
Közben a nőkről minden megnyilvánulásuk undorító. A nő csak pénzéhes k*rva lehet, semmi más. Nekik nem jó az átlag, vagy a saját szintjükön lévő nő, csak a 20 éves bikinimodell aki kell, az összes többi nő bálna, meg “csámpas Rozi”. Ők válogatni akarnak, és azt hiszik, hogy ehhez joguk is van, de nem képesek felfogni, hogy a világ nem így működik, és ezért ennyire frusztráltak.
Az, hogy a legtöbb folyamatosan veri magát a földhöz, kárörvend, ha egy nőt mondjuk bánt a párja, és ahányszor ilyen szituval találkozik, arra használja, hogy kihangsúlyozza, hogy ő, ő ŐŐŐ (!!!) soha nem tenne ilyet, és azért keverednek bele ilyenbe a nők, mert lelketlen felszínes ribik, és jó külsejű pasikat választanak.
Közben ők lennének a legnagyobb rusnya féreg bántalmazók, ha kapnának rá esélyt (némelyik kap is, és pont ez történik, amit mondok), kib.aszott gusztustalan személyiséggel rendelkeznek. Csak annyi, hogy mellé a legtöbbjük rusnya és dugni sem tud. Tisztelet a kivételnek.
Még mindig nem talált.
Nagyon kisarkítotok mindent, és csomó olyan dolgot hoztok fel amiről nem is hallottam sohasem xd.
19f incel
18-as, hát elméletileg nem.
Hirtelen nem tudtam, kifejtsem-e, hogy "gondolom" nem minden incel olyan mint a gyakoris incelek, aztán a Wikipédián ezt találtam:
Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkultúra tagja, akik úgy definiálják magukat, hogy vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni. Az incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi.
Tehát gyakorlatilag de, aki incel az egy agresszív, szélsőséges barom is. Sajnos nem csak annyit jelent, hogy egy férfi, aki nem vonzó a nők szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!