Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Ha minden rendben, csak a külső nem, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatot kereső, 20-as, 30-as lányok/nők válaszaira vagyok elsősorban kíváncsi, de természetesen mások véleményét is szívesen olvasom.

Képzeljétek el a következő szituációt: elegetek van már a rövid távú, esetleg alkalmi, komolytalan kapcsolatokból, és úgy döntöttetek, hogy szeretnétek megtalálni azt a férfit, akivel leélnétek az életeteket. Van egy pasi, akivel hosszú ideje ismerkedtek. Kiderül róla, hogy személyiségét illetően pontosan az akit kerestek, szinte már túl szép, hogy igaz legyen. Komoly, határozott, megfontolt, őszinte, humoros, biztonságérzetet ad a szó minden értelmében, bármiről lehet vele beszélni, jól érzitek magatokat vele, stb. pont olyan amilyet elképzeltetek. És Ti bejöttök neki, ezt be is vallja.

DE! Külsőre annyira nem okés. Ezt rátok bízom, képzeljétek olyannak ami nem szimpatikus, pl: vékony a hangja, túl mély a hangja, túl magas, túl alacsony, kék szemű, barna szemű, hullik a haja, kilátszanak a bordái, van rajta felesleg, zavaró helyen vannak anyajegyek az arcán vagy a testén, stb, bármi lehet.

Csak fontos, hogy az legyen a konklúzió, hogy a külseje nem tragikus, tehát vannak dolgok amik még tulajdonképpen szimpatikusak is, de az összképet nézve inkább a "nem tetszik" dominál, mintsem a "tetszik".

Kérdés tehát az, hogy csak a külső miatt elengeditek, és kerestek tovább, vagy .... ? Hogyan tovább?

2022. jan. 23. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen érzésem nem volt. Én abba a nagyon kicsi, szerencsés rétegbe tartozom, akinél az, hogy kihez vonzódik és az, hogy kivel működne jól a párkapcsolata, az eléggé egybeesik.

Amit meg írsz: ha évekkel később párkapcsolat lett belőle, az lehetett nagy változás miatt is. Pl. a férfinek oké, hogy ugyanolyan maradt a külseje, de összekaparta az önbizalmát, kilépett a komfortzónájából, boldogabb lett, jó lett a kisugárzása, stb., így összességében vonzóbbá vált, és más ember lett belőle. De változhatatott a nő is, mások lettek a preferenciái, kár az is lehet, hogy érettebb lett, vagy lenyugodott, vagy az ellenkezője. De valami megváltozott benne, ami miatt a másik vonzóbb lett számára.

2022. jan. 23. 15:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Beleszerettem egy olyan pasiba, aki nem az esetem. Nem volt elég magas, se elég jóképű. De megismertem, a humora, imtelligenciája, határozottsága levett a lábamról. Pillanatok alatt beleszerettem. Csak néztem a gyönyörű szemeit, az arányos testalkatát. Baromi jó feneke volt. Imádtam a hajába túrni szex közben. 8 év ut án kiábrándultam belőle, mert cserben hagyott. Azóta viszolygok tőle. Zavar, hogy alacsony, csálé fogú, golyófejű. Talán érted, miért mkndom azr, hogy bem, ga a külseje nem vonzó, nem kell belemenni párkapcsolatba. Ugyanaz az ember vonzó külsejűvé v áluj, ha szeretem. Ha nem, akkir nem szeretem
2022. jan. 24. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!