Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Ha minden rendben, csak a külső nem, akkor hogyan tovább?
Párkapcsolatot kereső, 20-as, 30-as lányok/nők válaszaira vagyok elsősorban kíváncsi, de természetesen mások véleményét is szívesen olvasom.
Képzeljétek el a következő szituációt: elegetek van már a rövid távú, esetleg alkalmi, komolytalan kapcsolatokból, és úgy döntöttetek, hogy szeretnétek megtalálni azt a férfit, akivel leélnétek az életeteket. Van egy pasi, akivel hosszú ideje ismerkedtek. Kiderül róla, hogy személyiségét illetően pontosan az akit kerestek, szinte már túl szép, hogy igaz legyen. Komoly, határozott, megfontolt, őszinte, humoros, biztonságérzetet ad a szó minden értelmében, bármiről lehet vele beszélni, jól érzitek magatokat vele, stb. pont olyan amilyet elképzeltetek. És Ti bejöttök neki, ezt be is vallja.
DE! Külsőre annyira nem okés. Ezt rátok bízom, képzeljétek olyannak ami nem szimpatikus, pl: vékony a hangja, túl mély a hangja, túl magas, túl alacsony, kék szemű, barna szemű, hullik a haja, kilátszanak a bordái, van rajta felesleg, zavaró helyen vannak anyajegyek az arcán vagy a testén, stb, bármi lehet.
Csak fontos, hogy az legyen a konklúzió, hogy a külseje nem tragikus, tehát vannak dolgok amik még tulajdonképpen szimpatikusak is, de az összképet nézve inkább a "nem tetszik" dominál, mintsem a "tetszik".
Kérdés tehát az, hogy csak a külső miatt elengeditek, és kerestek tovább, vagy .... ? Hogyan tovább?
Nekem csak az számít, vonzódom-e hozzá, és ez csak nagyon minimálisan függ a külsőtől. Csak annyiban, hogy ne találjam undorítónak, ennél több nem számít.
VIszont, ha hosszú ideje ismerkedem valakivel, és nem jött a vonzalom, akkor tök mindegy, sajnos nincs tovább. Ami nem megy, nem lehet erőltetni.
Mindketten jobban járunk, ha elengedem. A férfi se akarna olyan párt, aki nem örömmel csókolja meg, aki nem kívánja az ágyban.
Vagy szerinted az jobb, ha elvetetem magam, szülök két gyereket, élvezem, hogy eltart, de nincs szex, és csorgatom a nyálam a hentesre?
A vonzódás nagyon fontos. Szóval vége is.
A társkeresők. Mind erről szólnak.
Mindenki sz**arik rá mit írsz ha nem tetszel neki
Saját bőrömön tapasztaltam és más esetről is tudok, ahol a nőt nem fogta meg a férfi külseje, vagy éppen fordítva, aztán néhány évvel később, a külső változatlansága (!) mellett mégis párkapcsolat lett belőle (sőt, házasság). Erre a furcsa, megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségre kerestem a választ, ami úgy látszik, nem csupán a személyiség, hanem inkább a vonzalom. És a vonzalom vagy jön, vagy nem...
Ezzel kapcsolatban még egy kérdés: volt már veletek olyan, hogy nem jött a vonzalom, és úgy éreztétek, hogy "kár érte, pedig vele jól meglettünk volna"? Vagy nem rágódtatok rajta egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!