Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bánt ennyire a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt ennyire a társkeresés annak ellenére, hogy nekem nem lehet párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem próbáltam meg sohasem ismerkedni a nőkkel mert mindig úgy éreztem, hogy nekem esélyem sem lenne náluk, csak feleslegesen bántanám még jobban saját magamat. Már 24 éves is elmúltam és ennek ellenére sem beszélgettem sohasem a nőkkel. Mára odáig jutottam, hogy nekem már nem is érdemes ismerkednem hiszen sem a kinézetem, a személyiségem és az életvitelem sem megfelelő ahhoz, hogy egy párkapcsolatot kialakítsak és fenn tudjak tartani. Mégis folyamatosan rosszkedvem van és olyan érzésem van mintha erre a témára akarnám kivetíteni a rosszkedvemet. De ha jobban belegondolok nekem mindig szomorú és rossz hangulatom van. Sohasem vagyok boldog.

2022. jan. 22. 15:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint ugyanígy voltam mindennel, mint te, ahogy mondtam, pont 24 éves koromig. Én a végén már az egyetemre sem mertem bemenni, kimaradtam, az utcára is alig mentem ki kb. két évig. És kurvára meg voltam győződve arról, hogy engem mindenki megvet, értéktelennek tart, és pláne hogy én soha egy nőnek se kellhetek.

Azóta viszont rájöttem pár dologra, pl. arra, hogy nagyon sokféle nő van, és ezeknek rohadtul sokféle ízlése van. A hallgatag, félénk, ronda stb. csávók is bejönnek vkinek, akár csinos csajoknak is, franc se tudja, miért. Lehet, egy rakás nőnek egyszerűen rossz ízlése van, de az van.

Viszont semmilyen csaj nem fog beleülni a bráneredbe, ha te csak ülsz a sarokban és morcogsz magadban. Persze először azt kell tisztáznod magadban, akarod-e egyáltalán, hogy összejöjjön valaki. És ha akarod, akkor muszáj lesz valamit tenni is érte.

2022. jan. 23. 18:41
 32/34 A kérdező kommentje:
Még ha bennem is van az a vágy,hogy akarnám rögtön az a gondolatom,hogy nem nekem való és Én nem vagyok a nőkhöz való. Hiszen találnak Ők tőlem sokkal jobbat is. És ilyenkor le is beszélem magamat.
2022. jan. 23. 18:58
 33/34 anonim ***** válasza:

De fogadd már meg azokat a tanácsokat, amiket itt írnak neked!

Főleg, hogy vannak olyanok is akik jártak hasonló cipőben.

Ugyanazt ismételgeted, pedig keresned kéne egy szakembert aki segít elindulni.

2022. jan. 26. 16:44
 34/34 A kérdező kommentje:
Mindannyian igazatok van. Hosszú évek óta már szakembernél lenne a helyem de valamiért mégsem teszem meg. Annak,hogy ennek mi az oka azt nem tudom.
2022. jan. 26. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!