Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel?
Társkeresőkön 2 féle nő talál meg: az egyik a kövér nők, semmi bajom azzal ha valaki ilyen,csak sajnos nem az esetem így nem jönnék össze olyannal aki nem vonzó számomra. A másik típus a piercinges/tetovált színes hajú, (akár szép is lehetne) erősen drogos beütésű (minden képen cigi pia) lányok.
Mást is megtalálják az ilyen lányok többségben?
Lehetne mondani hogy én is ezen a szinten vagyok, de egyik sem jellemző rám.
Volt már szép,szolid barátnőm szóval nem lehetek annyira rossz pasi, és nincsenek lehetetlen elvárásaim . Aki ilyen műnő stb. azzal nem is kezdenék. És ez szerintem nem is a pénzen múlik meg ilyenek.
Vékony testalkatú vagy?
Nem tudom hogy ez mennyire számít - 4chanon szoktam ilyeneket olvasni a fitness boardon hogy a srác kigyúrta magát és 0 csaj helyett most dagadt csajok jönnek. A dagadt lányok főleg nádszál vékony srácokkal jönnek össze vagy pedig gyúrósoknál próbálkoznak be.
A goth csajok meg passz hogy mire buknak. Ált ők is szeretik a vékony srácokat.
Írtad még hogy régebben volt normális barátnőd. Mi változhatott azóta hogy másmilyen csajokat vonzol be?
Vékonynak lehet vékony vagyok,de nem az a vasággyal 40 kilós, de kigyúrt végképp nem, én olyan átlagosnak mondanám magam.
Az előző barátnőm óta semmi nem változott a külsőmön, de őt nem is társkeresőn találtam. Csak meglep, hogy ilyen nők mint amilyen ő akik nekem bejönnek egy köszönésre se méltatnak,az ilyen mindenfélék meg napi min. 2-3 tuti.
7: gondolom ők a népszerűtlenebb nők az appon. Emiatt
Sajnos igen... szar ez a mai felállás. Olyat is olvastam hogy sok nő csak unalomból van fent. Mert jó ego boostnak hogy annyi férfi érdeklődik utánuk.
Más lányok meg pont emiatt utálják meg az appot. Annyi matchük van és sokan nem írnak rájuk, akik rájuk írnak azok sokan mocskolódnak, ilyesmi.
Sajnálom ezt hogy a normális férfiak meg a normális nők nem tudnak egymásra lelni mert minden a szexi fényképekről szól, és van sok nő akik nem is akarnak randizni meg sok férfi akik majdnem minden nőt jobbra húznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!