Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bánt ennyire a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt ennyire a társkeresés annak ellenére, hogy nekem nem lehet párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nem próbáltam meg sohasem ismerkedni a nőkkel mert mindig úgy éreztem, hogy nekem esélyem sem lenne náluk, csak feleslegesen bántanám még jobban saját magamat. Már 24 éves is elmúltam és ennek ellenére sem beszélgettem sohasem a nőkkel. Mára odáig jutottam, hogy nekem már nem is érdemes ismerkednem hiszen sem a kinézetem, a személyiségem és az életvitelem sem megfelelő ahhoz, hogy egy párkapcsolatot kialakítsak és fenn tudjak tartani. Mégis folyamatosan rosszkedvem van és olyan érzésem van mintha erre a témára akarnám kivetíteni a rosszkedvemet. De ha jobban belegondolok nekem mindig szomorú és rossz hangulatom van. Sohasem vagyok boldog.

2022. jan. 22. 15:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem tudsz velük szót váltani? Nem mersz? A boltban a mosolygó kasszás lányhoz se szólsz? Tán még nem is köszönsz? Vagy mi?
2022. jan. 22. 22:30
 12/34 A kérdező kommentje:
Elszégyellem magamat már attól, ha rám néznek.
2022. jan. 22. 22:35
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Pszichóhoz nem jársz?

Segítene kibogozni, hogy mégis miért nem mersz s hol vagy elakadva.

2022. jan. 22. 22:54
 14/34 A kérdező kommentje:

Nem járok pszichológushoz.

Pl egyetemen a csoporttársaimnak köszönök de ennél tovább sohasem sikerült mennem. Mindig azon gondolkodom,hogy mit is kellene mondanom és ilyenkor semmi sem jut az eszembe, teljesen leblokkolok, ha nem csak a nőkkel hanem bárkivel is beszélgetnem kell. Akiket tegyük fel 10 éve ismerek velük írásban elég jól el tudok kommunikálni de szóban már kevésbé. Vannak dolgok amik meggátolnak benne, mint pl az ,hogy nem merem a külsőmet és magamat mások előtt felvállalni. Így érzem a jelenlétemmel csak zavarok másokat és senki sem kíváncsi rám. Ezért az egyetemen is az utolsó sor utolsó padjában csendesen meghúzom magamt.

2022. jan. 22. 23:24
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

De mi a baj a külsőddel?

S miért döntöd el mások helyett, hogy zavarod őket? Miért beszéled be magadnak?

2022. jan. 22. 23:31
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is egészen pontosan így nyomtam 24 éves koromig, aztán bepöccentem, azt mondtam, ez nem mehet így tovább, és 2 hét alatt összeszedtem a netről egy csajt. Az alternatíva mondjuk az öngyilkosság lett volna, mert így élni már nem akartam tovább. És ha már ott tartasz, most mégis, mi a rosszabb, elpusztulni, mint egy kutya, vagy megszólítani néhány lányt?
2022. jan. 23. 02:40
 17/34 A kérdező kommentje:

Fiatalságom ellenére kopaszodom. Amit egy ideje már meguntam és inkább teljesen leborotválom a hajamat. De úgy összességében a teljes megjelenésem kinevetni való.

Azért döntöm el magamban,hogy zavarom az embereket mert én ezt látom rajtuk. Tudom magamról,hogy nem vagyok jó társaság, megfelelő kommunikációs képességeim sincsenek. Emiatt nem akarok másokat kellemetlen helyzetbe hozni a tarsaságommal. Ezért inkább nem beszélgetek senkivel sem az egyetemen. Egyedül ülök az összes előadáson és ha végeztem az óráimmal akkor rögtön indulok is haza.

2022. jan. 23. 09:17
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 év alatt egyetlen emberrel sem beszélgettem az egyetemen. Nem is tudtam a nevét senkinek, az én nevemet sem tudta senki. Aztán mégis lett barátnőm, amikor elegem lett ebből a helyzetből, és nekiálltam átlépni a kurvára kényelmes (és biztonságosnak gondolt) komfortzónám határait.

Ja és kurvára nem vagyok egy szépség, olyan szinten, hogy fiatalabb koromban beszólogattak az utcán miatta ilyen "ronda vagy, csávó, ronda vagy hallod?" stílusban.

2022. jan. 23. 12:28
 19/34 A kérdező kommentje:
Ezzel arra célzol, hogy elsősorban nem a külsőm hanem a belsőm az ami meggátol engem?
2022. jan. 23. 14:33
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, arra céloz. Ha teljesen kizárod magad a más emberekkel való kommunikációból s a leírásod alapján az esetleges közös programokból, akkor mégis miért keltenéd fel bárki érdeklődését?

Ha csendben meghúzod magad s a lehető leghamarabb hazahúzol, hogy még véletlenül se kelljen szóba állni bárkivel, akkor nem valószínű, hogy ez valaki érdeklődését felkelti. Ill. lehet, hogy igen s furának tartanak, de mivel nem kommunikálsz, nem tudnak veled mit kezdeni. Ha valaki mégis megpróbálna veled beszélgetni, akkor mit csinálnál?

2022. jan. 23. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!